Κέντρο πληροφόρησης και επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες για την περιφερειακή πολιτική της ΕΕ

Εάν έχετε ερωτήσεις για την περιφερειακή πολιτική της ΕΕ, επικοινωνήστε με την υπηρεσία Europe Direct της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χρησιμοποιώντας την παρακάτω διαδικτυακή φόρμα.

Μπορείτε να παραγγείλετε αντίτυπα των εκδόσεων για την περιφερειακή πολιτική της ΕΕ μέσω του Europe Direct χρησιμοποιώντας την παρακάτω διαδικτυακή φόρμα, ή από το EU Bookshop. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω καθοδήγηση γύρω από τις εκδόσεις για την περιφερειακή πολιτική της ΕΕ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο regio-publication@ec.europa.eu.

Μπορείτε να εγγραφείτε στις λίστες ενημέρωσής μας εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτική ενημέρωση σχετικά με την περιφερειακή πολιτική της ΕΕ.

Τα ερωτήματα από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να απευθύνονται στον εκπρόσωπο της Επιτροπής.

Επικοινωνήστε με τη διαδικτυακή ομάδα μας αν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για αυτό τον ιστότοπο.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των υπαλλήλων της ΓΔ περιφερειακής πολιτικής διατίθενται στον κατάλογο προσωπικού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αν υποπτεύεστε ότι υπήρξε απάτη ή σοβαρή παρατυπία σε σχέση με τις χρηματοδοτήσεις που χορηγούνται στο πλαίσιο της Πολιτικής Συνοχής, επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επικοινωνήστε με την επίτροπο Ελιζα Φερεϊρα και το ιδιαίτερο γραφείο της

Στοιχεία επικοινωνίας με την επίτροπο και το ιδιαίτερο γραφείο της θα βρείτε στην ιστότοπο του Επιτρόπου.

Εκπαιδευτικά εργαλεία για νέους

Τα τελευταία χρόνια, η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής έχει αναπτύξει μια συλλογή από διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά προϊόντα για τους νέους (ηλικίας περίπου από 8 έως 13 ετών) και τους εκπαιδευτικούς. Ένα κόμικ, ένα διαδικτυακό ντοκιμαντέρ (webdoc), ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα τη βελτίωση της περιφέρειάς σας, έναν ταξιδιωτικό οδηγό (Travel book) για την ΕΕ...

Εκπαιδευτικά εργαλεία για νέους
Σας προτείνουμε να πατήσετε εδώ για να απολαύσετε αυτά τα διάφορα εργαλεία. Καλή διασκέδαση και ζήτω η Ευρώπη!

Διευθύνσεις

Ταχυδρομική διεύθυνση

Ευρωπαϊκή Επιτροπή
DG Regional and Urban Policy
B-1049 Brussels - Belgium

Διεύθυνση επισκέψεων

Cours Saint Michel 1 (CSM1)

Cours Saint-Michel, 23
1040 Etterbeek, Belgium

Πώς θα φθάσετε εκεί

Δελτίο υποβολής ερωτήσεων

Την απάντηση στο ερώτημά σας θα αναλάβει το κέντρο επικοινωνίας Europe Direct εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης περιφερειακής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.