#EUinmyregion 2020 - HISTORIER

Flere værktøjer

 

Gode historier fortæller os ikke blot noget, vi ikke allerede vidste. De deler ideer, oplevelser og endda meninger. De er enkle og fokuserede. De kan være underholdende, men alligevel lærerige, universelle og mindeværdige. Del dine med os.

Eksperterne, der arbejder med EU-finansierede projekter og programmer, opfordres til at deltage i #EUinmyregion Stories-konkurrencen, med en mulighed for at vinde deltagelse i EU-regionernes uge i oktober i Bruxelles og deltage i et dedikeret program med træning og synlighed for projekt eller det program, der er med i historien. Formatet er åbent: historier kan være på video eller lyd, billeder eller tekst.

CFor at deltage skal du sende et link til historien, der skal være offentligt tilgængeligt, til info@euinmyregion.eu (emne: “EUinmyregion – stories").

I e-mailen skal du ligeledes fremsende en klar erklæring om, at du har læst og forstået reglerne og betingelserne for deltagelsen i e-mailen, og at du accepterer dem. Hvis enkeltpersoner kan genkendes på billedet, skal du endvidere fremsend en underskrevet samtykkeerklæring for hver af personerne.

Konkurrencen løber indtil slutningen af august.Relaterede dokumenter