Panorama 73: Emilia-Romagna er klar til en mere intelligent fremtid

Flere værktøjer

 
06/07/2020

Sommerudgaven af Panorama-magasinet kan nu downloades, og hovedartiklen handler om EU’s reaktion på COVID-19-krisen. Vi undersøger investeringsinitiativet som reaktion på coronavirusset plus samt andre finansielle instrumenter, og vi beskriver projekter, der løser problemerne, der hvor de er. Data Point viser mere generelt, hvordan samhørighedspolitikken hjælper regionerne med at investere i sundhedsydelser.

Vores regionale fokus er denne gang på Emilia-Romagna i Italien. Denne region kombinerer historie og tradition med innovation, og regionsformand Stefano Bonaccini fortæller os hvordan i et eksklusivt interview. Vi fejrer 30 år med Interreg ved at se på dets bidrag til den grønne pagt gennem et bredt udvalg af vellykkede miljøprojekter. Vi ser på revisionssamfundets arbejde og fejrer, at Nordmakedonien har tilsluttet sig EU-strategien for området omkring Adriaterhavet og Det Joniske Hav.

Afsnittet »Med dine egne ord« indeholder et bidrag fra Eurocities, et smugkig på dette års uge for regioner i EU. I afsnittet om projekter besøger vi Belgien, Nederlandene, Irland og Det Forenede Kongerige.

Panorama 73: Emilia-Romagna in line for a smarter future

Nyheder