Blogkonkurrencen for EUinmyRegion – tillykke til Claudia, Daniel, Dennis, Iulia og Madeleina!

Flere værktøjer

 
17/08/2017

Juryen for #EUinmyRegion har valgt vinderne af blogkonkurrencen: Daniel Botea, Claudia Shute, Dennis Nill og Madeleina Kay. Iulia Balasa vandt »Folkets valg«. 

Vi har kombineret de tre dommeres bedømmelser (se, hvad de kiggede efter) med tal fra webstedsbedømmelser, trafik og analyser fra sociale medier, og resultaterne er nu klar. 

Den rumænske blogger Daniel Botea kom på førstepladsen med sit indlæg om tæpper fra Olteni, en tradition genoplivet med europæiske midler, som fik fantastiske resultater for trafik, webstedsbedømmelser og dommerbedømmelser. 

En tæt nummer to var Claudia Shute med Inte(gr)SKate: Fra Irak til Plechárna, som faktisk fik de bedste dommerbedømmelser og også klarede sig rigtig godt hvad angår webstedsbedømmelser. 

Vi havde oprindeligt planlagt, at dommerne kun skulle vælge tre vindere, men det endte med en delt tredjeplads til 

De fik begge næsten de samme dommer- og webstedsbedømmelser; Dennis' indlæg fik mere trafik, og Madeleinas fik mere social opmærksomhed. Så de kommer begge til Bruxelles! 

Endelig blev »Folkets valg« (som ikke kom på juryens slutliste) vundet af Iulia Balasa med Beskrivelse af Erasmus+-projektet, der fik de bedste webstedsbedømmelser og klarede sig godt på sociale medier. 

Som fastlagt tidligere i år bliver alle fem vindere nu inviteret til Bruxelles for at deltage i den europæiske uge for regioner og byer (9.-12. oktober), hvor de får et gratis kursus i mobil og historiefortællingsbaseret journalistik, inden de deltager i medieprogrammet som akkrediterede journalister.

De vil skrive indlæg fra konferencen, så husk at følge med (på Twitter eller Facebook) i, hvordan det går dem. 

Tak til alle bloggere, som deltog i konkurrencen!

Nyheder