Det 7. samhørighedsforum (Webstreaming)

Flere værktøjer

 
27/06/2017

Det syvende samhørighedsforum, som finder sted den 26.-27. juni 2017 i Bruxelles, er en stor politisk begivenhed, som holdes hvert tredje år og samler mere end 700 personer, herunder højtstående repræsentanter fra europæiske institutioner, centralregeringer, regionale og lokale repræsentanter, økonomiske samarbejdspartnere, arbejdsmarkedets parter, NGO'er og akademikere. Hovedtalerne vil blive holdt af Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, Parlamentets formand, Antonio Tajani, og Maltas premierminister, Joseph Muscat.

 Arrangementet indeholder flere andre hovedtaler, tre paneldiskussioner og tre parallelle workshops om vigtige emner i forbindelse med Europas fremtid og fremtiden for de europæiske struktur- og investeringsfonde.

Arrangementet er en milepæl i forberedelserne af rammerne for de europæiske struktur- og investeringsfonde efter 2020. Samhørighedspolitikken skal afspejle den voksende udfordring, det er at gøre Europas økonomi mere rummelig, konkurrencedygtig og modstandsdygtig, og den skal tage fat på de spørgsmål, der stilles i hvidbogen om Europas fremtid om merværdien ved EU's politikker, nærhedsprincip samt forskellene mellem løfter og resultater.

Forummet giver beslutningstagere, interessenter og fagfolk en enestående mulighed for at drøfte, hvordan EU's politikker kan forbedre levevilkårene for alle europæiske borgere i lyset af globaliseringen, teknologiske forandringer og voksende uligheder. Det er en mulighed for at udarbejde en samhørighedspolitik, der tager højde for de vigtigste økonomiske og sociale udfordringer for Den Europæiske Union, og som forbedrer resultaterne for borgerne.

Forummet ligger forud for vedtagelsen af den 7. samhørighedsrapport, så konklusionerne fra drøftelserne med civilsamfundets repræsentanter kan medtages i rapporten.

Conference Agenda 

 

Live Webstreaming

DAY 1 : 26/06/2017: English, French, German, Italian, Spanish, Polish, Romanian for all sessions and Bulgarian for workshop 1.

DAY 2 : 27/06/2017: English, French, German, Italian, Spanish, and Polish

Sted: Charlemagne-bygningen, Bruxelles
Datoer: 26-27/06/2017

Følg os på Twitter: #EU7CF @EU_Regional

Deltagelse udelukkende efter invitation

Dagsorden for konferencen 

Praktiske oplysninger


Information fås hosREGIO-B1-WORKSHOPS-AND-SEMINARS@ec.europa.eu

Arrangementet streames på internettet.

Det syvende samhørighedsforum

Nyheder