Den Europæiske Unions samhørighedspolitik: investering i regioner og byer

Flere værktøjer

 
Den Europæiske Unions samhørighedspolitik: investering i regioner og byer

03:34 minutes / mp4

Download

Hvert år investerer EU millioner af euro i jobskabelse og vækst for at hjælpe med at mindske sociale og økonomiske forskelle mellem regionerne i EU. Denne korte video giver et indblik i, hvordan EU-investeringerne kan forbedre borgernes dagligdag ved at stimulere økonomisk vækst i deres region. 

I de seneste fem år har EU's samhørighedspolitik skabt over 600 000 job; årligt investeres i erhvervsuddannelse for at op mod 15 millioner mennesker kan få forbedret deres beskæftigelsesegnethed; den har medfinansieret bygningen af 25 000 km veje og 1 800 km jernbane; den har også sikret forsyning af rent drikkevand til yderligere 3 millioner mennesker; den har investeret i 200 000 små og mellemstore virksomheder og 61 000 forskningsprojekter. Disse tal stiger stadig, idet de projekter, som er påbegyndt i de forløbne 5 år, fortsat frembringer resultater. 

Alt dette er gjort muligt gennem Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, Samhørighedsfonden og Den Europæiske Socialfond, der tilsammen udgør mere end en tredjedel af EU-budgettet.

Dato: 16/07/2014

Sprog Lithuanian Swedish Dutch French Estonian Spanish Italian Romanian Portuguese Latvian Greek English German Bulgarian Danish Maltese Polish Hungarian Czech Finnish Croatian Slovenian Slovak

Undertekster english

Varighed 03:34 minutes / mp4

Mere information

The EU's main investment policy

Videoer