Panorama 74: LETLAND bygger broer for at styrke regional vækst

Flere værktøjer

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : All
Date : 16/10/2020

Efterårsudgaven af Panorama-magasinet kan nu downloades, og det indeholder denne gang en række artikler, som fokuserer på Interregs 30-års jubilæum. Vi ser på, hvordan man kan gøre formidlingsaktiviteter mere miljøvenlige, afslører resultaterne af en stor undersøgelse af grænseoverskridende samarbejde og sætter fokus på unge menneskers bidrag til programmerne. Vi har også alt om finalisterne til og vinderne af dette års Regiostars-pris, som gives til EU’s mest innovative projekter.

Denne gang er vores landefokus rettet mod Letland. Vores eksklusive interview med finansminister Jānis Reirs beskriver, hvordan dette baltiske land har anvendt EU-finansiering for at tackle regionale skævheder, hvordan landet har reageret på covid-19-krisen, og hvilke planer der er for en grøn og digital fremtid i programmeringsperioden 2021-2027.

Afsnittet »Med dine egne ord« indeholder et bidrag fra CESER i Frankrig, vi har de faste afsnit Kort og Data Point, og i afsnittet om projekter går turen til Italien og Kroatien, Cypern og græske øer, Réunion samt Finland.

Publications