Panorama 66 - Litauen: mod en mere intelligent fremtid

Flere værktøjer

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 05/10/2018

Efterårets udgave af Panorama-magasinet kan nu downloades, og det dækker en lang række emner fra byernes udfordringer til internationalt samarbejde og energipolitik.

Denne gang har vi fokus på Litauen. I vores interview forklarer finansminister Vilius Šapoka, hvordan Litauen har anvendt EU-finansiering til at forbedre landets konkurrenceevne og produktivitet gennem investeringer i virksomhedsudvikling. Dette illustreres med detaljerede profiler af fem nye projekter. Fanget på kamera ser på projekter, som er finansieret i den tyske region Rheinland-Pfalz.

Vi ser på, hvordan samhørighedspolitikken støtter bæredygtig energi og et CO2-fattigt samfund og på vores strategiske partnerskaber med byer i hele verden gennem programmet International Urban Cooperation, og vi fremhæver resultaterne i en ny rapport om virksomhedsdrift i Kroatien, Portugal, Slovakiet og Tjekkiet.

Vi afslører vinderne af dette års blog- og fotokonkurrencer under #EUinmyregion, og vi ser tilbage på det nyligt afsluttede Roadtrip-projekt sammen med alle otte unge deltagere i Berlin mod slutningen af deres eventyr. Afsnittet om projekter besøger Gibraltar, Rumænien og Tyskland.

Publications