Panorama 46 - EU byder Kroatien velkommen

Flere værktøjer

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2007-2013
Date : 28/06/2013

Sommerudgaven 2013 af Panorama-magasinet findes nu online på engelsk, fransk og tysk. En 6-siders artikel om Kroatiens tiltræden af EU, som indeholder et overblik over tiltrædelsesprocessen, en introduktion til Kroatiens største industrier, eksempler på vellykkede projekter og et interview med Branko Grčić, vicestatsminister og minister for regional udvikling og EU-fonde, udgør en central del af magasinet.

Det andet vigtige højdepunkt er et indblik i den fælles revisionsproces (Europa-Kommissionen og de nationale myndigheder) for at sikre, at midlerne til samhørighedspolitikken anvendes korrekt. Denne udgave indeholder ligeledes et overblik over den strategiske rapport om samhørighedspolitikken, der blev offentliggjort for nylig, et indledende blik på ÅBNE DAGE-eventen i oktober og en artikel om revision af forordningerne om statsstøtte.

Publications