Infocenter og Kontakt

Yderligere oplysninger om EU's regionalpolitik

Hvis du har spørgsmål om EU's regionalpolitik, så kontakt Kommissionens Europe Direct tjeneste ved hjælp af nedenstående blanket.

Eksemplarer af publikationer om EU's regionalpolitik kan bestilles via Europe Direct ved hjælp af nedenstående webblanket eller fra EU Bookshop. Hvis du har brug for yderligere vejledning om publikationer om EU's regionalpolitik, kan du sende en e-mail til regio-publication@ec.europa.eu.

Du kan tilmelde dig vores distributionslister, hvis du ønsker at modtage regelmæssig information om EU's regionalpolitik.

Forespørgsler fra journalister og medierne rettes til kommissærens talsmand.

Kontakt vores web team, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til dette websted.

Kontaktoplysningerne for personale, der arbejder i GD for Regionalpolitik, findes i Europa-Kommissionens personalefortegnelse.

Hvis du har mistanke om svig eller alvorlige uregelmæssigheder i forbindelse med gennemførelsen af samhørighedspolitikken, bedes du kontakte Kommissionens Kontor for Bekæmpelse af Svig (OLAF).

Kontakt kommissær Elisa Ferreira og hendes kabinet

Kontaktoplysninger for kommissær Elisa Ferreira og hendes kabinet findes på kommissærens hjemmeside.

Undervisningsværktøjer til børn og unge

I løbet af de seneste år har Generaldirektoratet for Regionalpolitik og Bypolitik udviklet en række sjove og lærerige produkter til børn og unge (fra ca. 8 til 13 år) og til lærere. En tegneserie, en webdok, et brætspil med udgangspunkt i at forbedre din region, en EU Travel Book ...

Undervisningsværktøjer til børn og unge
Klik her for at lære mere om de forskellige værktøjer. God fornøjelse med at lære mere om Europa!

Adresser

Postadresse

Europa-Kommissionen
GD for Regionalpolitik og Bypolitik
B-1049 Bruxelles - Belgium

Besøgsadresse

Cours Saint Michel 1 (CSM1)

Cours Saint-Michel, 23
1040 Etterbeek, Belgium

Sådan finder du det

Forespørgselsblanket

Din forespørgsel vil blive behandlet af Europe Direct kontaktcenteret på vegne af Europa-Kommissionens generaldirektorat for regionalpolitik.