„Панорама“, бр. 75: През 2020 г. ставаме екологични и се цифровизираме

Допълнителни

 
22/12/2020

Зимното издание на списание „Панорама“ вече е достъпно за изтегляне, като този път то бележи края на една ера. Нашият 75-ти брой е и последният, който ще бъде издаден в този PDF формат, тъй като през 2021 г. ще представим нова цифрова версия с по-редовни статии. В този брой ще намерите ретроспекция на две десетилетия на списанието и предварителен преглед на нещата, които предстоят.

Ексклузивен доклад от екипа на германското председателство представя цялата упорита работа по сключването на сделка по пакета за политиката на сближаване, а ние представяме нов инструмент за подпомагане на бенефициерите на проекти да изпълнят своите комуникационни задължения. Поглеждаме назад към две от тазгодишните събития на заинтересованите страни, които успешно се проведоха онлайн: Европейската седмица на регионите и градовете и последващото годишно събитие на Interreg. Включили сме и тазгодишното издание на екологичния проект „Road Trip“, като следваме млади инфлуенсъри от ЕС из континента.

В раздел „Карти“ правим преглед на публикувания наскоро индекс за социален напредък, а в „Център за данни“ се акцентира върху реакцията на ЕС на кризата с COVID. Раздел „Проекти“ ще Ви отведе в Малта, България, Гърция, Дания и Люксембург.

В това издание Ви очаква всичко това и още много. Приятно четене и весели празници!

Panorama 75: Going Green and Digital in 2021

Новини

Свързани теми

Communicating Regional Policy