Registratie van organisaties

Registratie van organisaties 

Wil uw organisatie deelnemen aan Erasmus+? Dan moet u zich eerst registreren. 

Afhankelijk van wie de beheerder is van de actie waar u uw organisatie voor wilt registreren, registreert u zich bij het EACEA (Uitvoerend Agentschap onderwijs, audiovisuele media en cultuur) of bij een nationaal agentschap. Meer informatie vindt u op de pagina met oproepen tot het indienen van voorstellen voor Erasmus+.

Door het EACEA beheerde acties

Funding & Tenders Portal

De Funding & Tenders Portal (portaal voor subsidies en aanbestedingen) is de plaats waar u uw organisatie kunt registreren voor acties die worden beheerd door het Uitvoerend Agentschap onderwijs, audiovisuele media en cultuur (EACEA).

Na registratie ontvangt u uw deelnemerscode (PIC) van 9 cijfers. Deze unieke code van uw organisatie zal door het EACEA als referentie worden gebruikt bij alle communicatie.

Om u te registreren moet u eerst een account aanmaken op EU Login.

In de online-handleiding vindt u meer informatie over het gebruik van het portaal. 

Door de nationale agentschappen beheerde acties

Platform voor Erasmus+ en het Europees Solidariteitskorps

Het Platform voor Erasmus+ en het Europees Solidariteitskorps is de plaats waar u uw organisatie kunt registreren om deel te nemen aan acties die worden beheerd door de nationale agentschappen.

Na registratie ontvangt u het ID-nummer van uw organisatie, dat u kunt gebruiken bij het aanvragen van een accreditatie of subsidie.

Om uw organisatie te kunnen registreren, moet u een geldig EU Login-account hebben.

In de hulpsectie vindt u meer informatie over het gebruik van het platform.

Deel deze pagina