Ohjelmaopas

Erasmus+ -ohjelmaopas sisältää kaikki keskeiset tiedot Erasmus+ -ohjelmasta. Ohjelmaoppaassa on sekä osallistujaorganisaatioille että henkilöosallistujille kattava luettelo ohjelmasta tuettavista toimista.

Erasmus+ -ohjelmaopas 2021 on saatavilla PDF-version lisäksi myös helppokäyttöisessä muodossa verkkoversiona.

Ohjelmaopas verkossa Ohjelmaopas pdf-tiedostona

Perustiedot

Ohjelmaoppaan sisältö

Erasmus+ -ohjelmaopas (25.3.2021 julkaistu versio 1) on olennainen osa vuoden 2021 Erasmus+ -ehdotuspyyntöä, joka on julkaistu 25.3.2021.

Ohjelmaoppaaseen on koottu ehdot, jotka ehdotuspyynnön kautta rahoitettavien toimien ja rahoitusta hakevien oppilaitosten ja muiden organisaatioiden on täytettävä.

Oppaassa esitellään:

  • ohjelman painopisteet
  • tuettavat toimet
  • rahoitusmuodot
  • hakumenettelyt.

Kieliversiot

Ohjelmaopasta käännetään parhaillaan. Käännökset julkaistaan tällä sivustolla heti, kun ne ovat saatavilla.

Mahdolliset kieliversioiden väliset merkitysristiriidat ratkaistaan englanninkielisen tekstin perusteella.

Hakuohjeet

Organisaatiot voivat jättää rahoitushakemuksensa sähköisesti Erasmus+ -ohjelman kansalliseen toimistoon, Erasmus+ forms -verkkosivuston kautta tai Euroopan koulutuksen ja kulttuurin toimeenpanovirastoon (EACEA).

Vuoden 2021 hakulomakkeita ja niihin liittyviä asiakirjoja laaditaan parhaillaan. Ne tulevat toimesta riippuen saataville joko kansallisten toimistojen tai Euroopan koulutuksen ja kulttuurin toimeenpanoviraston sivustolle.

Euroopan koulutuksen ja kulttuurin toimeenpanoviraston hallinnoimia toimia koskevat asiakirjat julkaistaan ja toimia koskevia ehdotuksia voi jättää Euroopan komission rahoitus- ja tarjouspyyntöportaalissa 14.4.2021 alkaen.

Yksityishenkilöt eivät voi hakea rahoitusta suoraan, vaan heidän on otettava yhteyttä omaan oppilaitokseensa tai muuhun edustamaansa organisaatioon.

Lisätietoja

Lisätietoja saa ohjelmamaiden kansallisista toimistoista, kumppanimaiden kansallisista yhteyspisteistä ja Euroopan koulutuksen ja kulttuurin toimeenpanovirastosta.

Ohjelmaoppaiden aiemmat versiot

Vuoden 2020 ohjelmaoppaan versiot:

Vuoden 2019 ohjelmaoppaan versiot:

Vuoden 2018 ohjelmaoppaan versiot:

Vuoden 2017 ohjelmaoppaan versiot:

Vuoden 2016 ohjelmaoppaan versiot:

Vuoden 2015 ohjelmaoppaan versiot (joita sovelletaan vain vuoden 2015 Erasmus+ -ehdotuspyyntöön) ovat ladattavissa seuraavista linkeistä:

Saatavilla on myös vuoden 2014 ohjelmaopas, jota sovelletaan vain vuoden 2014 Erasmus+ -ehdotuspyyntöön.

Jaa tämä sivu