Résztvevői portál

A résztvevői portál az Erasmus+ program végrehajtását segítő elektronikus platform. Az Erasmus+ programban részt venni kívánó szervezeteknek, illetve szakértőknek regisztrálniuk kell a portálon.

A portál számos funkciót, szolgáltatást és eszközt kínál az Erasmus+ résztvevői számára annak érdekében, hogy a különböző projektjavaslatok és projektek esetében megkönnyítse az online pályázást, nyomon követést és pályázatkezelést/projektmenedzsmentet.

A portálra történő feliratkozáshoz a felhasználóknak EU Login fiókot kell létrehozniuk.

A portál használatáról további információk állnak rendelkezésre a gyakran feltett kérdések rovatban és a használati útmutatóban.

Résztvevő-azonosító kód

A résztvevő-azonosító kód (Participant Identification Code, rövid nevén PIC) a résztvevői portálon regisztráló szervezetek részére kibocsátott kód. A regisztráció nem kötelező ugyan, de azoknak a szervezeteknek, amelyek regisztrálják magukat a portálon, nem kell minden egyes pályázat esetében újra megadniuk jogi és pénzügyi adataikat.

Azok a szervezetek kapnak PIC kódot, amelyek fiókot hoznak létre az EU Login rendszerben; erről a portál Gyakran feltett kérdések rovatában és a felhasználói útmutatóban lehet részletesen tájékozódni.

Mi a teendő a PIC kód elvesztése esetén?

Ha elveszti vagy elfelejti PIC kódját, kérjük, kövesse a portál Gyakran feltett kérdések rovatában megadott útmutatásokat.

Oszd meg ezt az oldalt