Порталът за участници

Порталът за участници е електронна платформа, използвана при работата по програмата „Еразъм+“. Организациите или експертите, които се надяват да участват в „Еразъм+“, ще трябва да се регистрират в портала.

Порталът предлага набор от възможности, услуги и инструменти за участниците в „Еразъм+“ с цел да се улесни кандидатстването за програмата и наблюдението и управлението на предложения и проекти онлайн.

За да се регистрират в портала, потребителите ще трябва да си направят профил в EU Login.

Повече информация за това как да използвате портала можете да намерите в неговия раздел често задавани въпроси, както и в наръчника за потребителите.

Идентификационен номер на участник

Идентификационният номер на участник представлява код, издаван на организациите, регистрирали се в портала за участници. Въпреки че регистрацията не е задължителна, на организациите, които са се регистрирали в портала, няма да се налага да предоставят своята правна и финансова информация при всяко заявление.

За да получите идентификационен номер на участник, трябва да си направите профил в EU login; информация за това можете да намерите в раздела често задавани въпроси на портала и наръчника за потребителите.

Изгубен идентификационен номер

Ако сте изгубили вашия идентификационен номер или не можете да си го спомните, моля, следвайте указанията в раздела често задавани въпроси на портала.

Споделете тази страница