Erasmus+ Pályázati útmutató 2020

Years:
2020
Type of document:
Programdokumentum

Ez a pályázati útmutató azoknak készült, akik alapos ismereteket szeretnének szerezni az Erasmus+ programról. Elsősorban a következő célcsoportoknak szól:

  • résztvevő intézmények: a program által támogatott tevékenységeket szervező intézmények, szervezetek vagy szervek;
  • résztvevők: a résztvevő intézmények által szervezett tevékenységekben résztvevő személyek (hallgatók, gyakornokok, szakiskolások, tanulók, felnőtt tanulók, fiatalok, önkéntesek vagy egyetemi tanárok, tanárok, oktatók, ifjúságsegítők, az oktatás, a képzés, az ifjúságügy és a sport terén tevékenykedő szakemberek stb.).

Az Európa-szerte működő különböző intézmények minden évben több ezer projekttel pályáznak az Erasmus+ program pénzügyi támogatásának elnyerésére, ezért a Bizottság átlátható értékelési folyamatot dolgozott ki annak érdekében, hogy a legjobb projektek részesülhessenek támogatásban:

  • a pályázati útmutató a tevékenységek többségére vonatkozóan részletesen meghatározza a programból származó támogatások odaítélésének szabályait és feltételeit;
  • néhány más, csak ebben a pályázati útmutatóban említett tevékenység vonatkozásában a támogatásban részesülés szabályait és feltételeit az Európai Bizottság által vagy nevében közzétett külön pályázati felhívások ismertetik.

A pályázni kívánó intézmények további referenciadokumentumokból is meríthetnek ötleteket vagy tájékozódhatnak; a pályázati útmutató IV. mellékletében felsorolunk néhányat ezek közül.

Olvassa el a programkalauzt

Oszd meg ezt az oldalt