Erasmus+ Vodič Kroz Program 2020

Years:
2020
Type of document:
Programski dokument

Ovaj Vodič kroz program predstavlja alat za svakoga tko se želi detaljno upoznati s programom Erasmus+. Ovaj je dokument uglavnom upućen onima koji žele biti:

  • organizacije sudionice: odnosno one organizacije, ustanove, tijela koja organiziraju aktivnosti koje se podupiru u okviru Programa;
  • sudionici: odnosno one osobe (studenti, vježbenici, naučnici, učenici, odrasli polaznici, mladi ljudi, volonteri ili profesori, učitelji, voditelji osposobljavanja, osobe koje rade s mladima, stručnjaci u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta itd.) koje sudjeluju u aktivnostima koje organiziraju organizacije sudionice.

Svake godine organizacije iz cijele Europe predaju tisuće projekata kako bi dobile financijsku potporu iz programa Erasmus+; zato je Komisija uspostavila transparentni proces ocjenjivanja čiji je cilj osigurati bespovratna sredstva za najbolje projekte:

  • za većinu su aktivnosti sva pravila i uvjeti za dobivanje bespovratnih sredstava iz Programa navedeni u ovom Vodiču kroz program;
  • za neke su druge aktivnosti, koje se spominju samo u ovom Vodiču kroz program, pravila iuvjeti za dobivanje bespovratnih sredstava opisani u posebnim pozivima za podnošenje prijedloga koje objavljuje Europska komisija ili se objavljuju u njezino ime.

Kada se planiraju prijaviti, potencijalne organizacije sudionice mogu dobiti nadahnuće i informacije iz drugih referentnih dokumenata, a neki od tih dokumenata navedeni su u Prilogu IV. ovom Vodiču.

Pročitajte vodič programa

Podijelite ovu stranicu