Carta pentru mobilitate VET

Ghid practic privind internaționalizarea strategică în domeniul educației și formării profesionale (disponibil în engleză)

Cartele de mobilitate

Carta Erasmus+ pentru mobilitate în învățământul profesional și tehnic (VET) are scopul de a încuraja organizațiile care au dovedit că au capacitatea de a organiza activități de mobilitate în acest domeniu pentru cursanți și pentru cadrele didactice să continue să își dezvolte strategiile europene de internaționalizare. Internaționalizarea europeană nu înseamnă numai aprofundarea învățării în altă țară participantă la programul Erasmus+, ci și dezvoltarea unor abordări internaționale la nivelul organizației de trimitere, de exemplu prin cooperarea în rețea cu organisme din alte țări, prin promovarea învățării limbilor străine și prin analizarea metodelor aplicate în alte țări în materie de învățământ profesional și tehnic.

Această hartă pe care figurează titularii cartei are scopul de a facilita contactele între organizațiile de învățământ profesional și tehnic interesate să organizeze proiecte în domeniul mobilității cursanților și a personalului. Ea ar putea deveni și un instrument pentru crearea de parteneriate.

Harta prezintă datele a 640 de titulari ai cartei din țările care au participat la proiectele de mobilitate Erasmus+ în domeniul învățământului profesional și tehnic (acțiunea-cheie 1) în 2015 și 2016 (ultima actualizare: 20.3.2017).

Hartă
 

Despre hartă

Aflați cum puteți utiliza harta:

 • Primul nivel:
  • HARTA
   La început nu prezintă niciun fel de informații.
  • ȚĂRI
   Faceți clic pe o țară pentru a afla câți titulari ai cartei există în țara respectivă.
 • GRUPURI
  Dacă vedeți un cerc cu un număr, acesta indică numărul de titulari ai cartei din zona respectivă. Pentru zoom, faceți clic pe cerc.
 • MARCAJ
  Un marcaj unic indică locația fiecărui titular al cartei. Faceți clic pe acesta pentru a consulta informațiile referitoare la titular.
 • DATE
  Informațiile despre titularul cartei sunt marcate în roșu (liderul consorțiului), albastru (membru al consorțiului) și verde (titularul unic al cartei).

Dacă întâmpinați dificultăți în a vizualiza harta, vă rugăm să ne contactați: completați acest formular și spuneți-ne care este exact problema și ce browser (inclusiv versiunea) și sistem de operare ați utilizat.

Informații pe țări

 

 

Distribuie această pagină