Povelje za mobilnost u SOO-u

Praktični vodič o strateškoj internacionalizaciji strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (dostupan samo na engleskom jeziku)

Povelje za mobilnost

Povelja Erasmus+ za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju potiče organizacije koje su uspješne u organiziranju kvalitetnih programa mobilnosti u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (SOO) za učenike i osoblje da dodatno razvijaju svoje strategije europske internacionalizacije. Europska internacionalizacija uz poticanje učenja u drugoj zemlji sudionici u programu Erasmus+ uključuje razvoj međunarodnih pristupa u organizaciji pošiljateljici, primjerice povezivanjem s tijelima u drugim zemljama, promicanjem učenja stranih jezika te širenjem vidika izvan okvira nacionalnih pristupa SOO-u.

Svrha ove karte nositelja Povelje za SOO jest da se olakša međusobni kontakt i povezivanje organizacija za SOO zainteresiranih za organizaciju projekata koji uključuju mobilnost učenika i osoblja u SOO-u, čime bi se olakšalo stvaranje partnerstava.

Na karti su prikazani podaci o 640 nositelja Povelje za SOO iz zemalja koje sudjeluju u projektima mobilnosti u SOO-u u okviru KA1 programa Erasmus+ 2015. i 2016. (posljednji put ažurirano 20. 3. 2017.).

Karta
 

Objašnjenja u vezi s kartom

Slijedi nekoliko korisnih savjeta za korištenje karte:

 • Prvi prikaz:
  • KARTA
   Za početak je namjerno ostavljena prazna.
  • ZEMLJE
   Kliknite na jednu od zemalja da biste vidjeli koliko u njoj ima nositelja Povelje.
 • SKUPINE
  Ako vidite krug u kojem je broj, to označava broj nositelja Povelje na tom području. Da biste zumirali, kliknite na njega.
 • OZNAKA
  Pojedinačna oznaka predstavlja lokaciju nositelja Povelje. Klikom na nju s desne se strane prikazuju podaci o tom nositelju Povelje.
 • DETALJNI PODACI
  Detaljni podaci o nositelju Povelje sadržavaju, stavke prema bojama: crveno: voditelj konzorcija, plavo: član konzorcija te zeleno: pojedinačni nositelj Povelje.

Ako imate poteškoća pri pregledu karte, bili bismo vam zahvalni kad biste nas putem obrasca za slanje povratnih informacija obavijestili o svojem problemu te o tome kojim se preglednikom služite (uključujući verziju) i koji operativni sustav imate.

Pregled podataka prema zemlji

 

 

Podijelite ovu stranicu