Vzorci prijavnic

 

Pri prijavi si lahko pomagate z vzorci elektronskega obrazca prijavnice.

Ključni ukrep 1 (KA1) – Učna mobilnost posameznikov

Ključni ukrep 2 (KA2) – Sodelovanje za inovacije in izmenjava dobrih praks

Ključni ukrep 3 (KA3) – Podpora za reformo politik

Ukrepi Jean Monnet:

Ukrepi na področju športa:

Predloge

V skladu z zahtevami, ki jih za posamezen ukrep navaja vodnik za prijavitelje, je treba prijavnici priložiti spodnje standardne predloge.

Ključni ukrep 1: predloga za urnik aktivnosti (mladinske izmenjave/mobilnost mladinskih delavcev), ki jo je treba priložiti prijavnici za ukrep Mobilnost mladih

Ključni ukrep 3: predloga za urnik aktivnosti, ki jo je treba priložiti prijavnici za ukrep Projekti Dialog mladih.

Pooblastilno pismo: Po potrebi morajo partnerske organizacije in člani konzorcija podpisati pooblastilno pismo, s katerim pooblaščajo koordinatorja, da v času izvajanja projekta ukrepa v njihovem imenu. Pooblastila se lahko prenesejo ob prijavi. Na voljo je predloga pooblastila.

Drugi dokumenti v pomoč

Kalkulator razdalje: uporabiti ga je treba za izračun potovalne razdalje za kritje potnih stroškov v okviru programa Erasmus+.

Navodila za visokošolske ustanove prijaviteljice glede mobilnosti visokošolskih študentov in osebja med državami programa Erasmus+ in partnerskimi državami.

Vse organizacije, ki sodelujejo v projektu, se morajo registrirati v enotnem sistemu registracije (URF). V sistemu URF se je treba registrirati prek portala za udeležence. Da se boste lahko prijavili na portalu, morate najprej ustvariti račun EU Login. Več informacij o uporabi portala vsebujejo odgovori na pogosta vprašanja in navodila za uporabnike.

Navodila za izpolnjevanje spletnih prijavnic in razlaga postopka spletne prijave

 

 

Dodatni dokumenti za mobilnost v visokošolskem izobraževanju

Dajte v skupno rabo to stran