Afstandscalculator

Voor de aanvraag van een reiskostenvergoeding in het kader van Erasmus+ moet u de afstand berekenen met de afstandscalculator.

De calculator is niet bedoeld voor particulieren. Met deze tool kunnen organisaties en agentschappen nagaan hoeveel financiering zij zullen ontvangen. Deze bedragen zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de administratieve kosten voor de deelnemende organisaties en de nationale agentschappen.

Op basis van de afstand in kilometers, moet bij de aanvraag en in de verslagen de juiste afstandscategorie worden gekozen.

De afstandscalculator is bedoeld voor organisaties die deelnemen aan Erasmus+ en de bijdrage in de reiskosten voor particulieren moeten berekenen.

Instructies

Hoe gebruikt u de calculator?

  1. Vul om te beginnen een plaats in bij "Vertrek:" en kies de juiste plaats uit de lijst van suggesties die u krijgt
  2. Doe hetzelfde bij "Bestemming:" .
  3. Druk op uw toetsenbord op “Enter” voor de afstand in kilometers.

U moet een bepaalde stad of gemeente kiezen, en geen land.

Meer informatie over de financieringsregels vindt u in de programmagids van Erasmus+.

DistanceCalculator

Verschijnt de afstandscalculator niet goed op uw scherm, probeer dan de alternatieve versie op deze website. We stellen feedback op prijs, dus als er iets fout gaat, kunt u contact met ons opnemen via de pagina voor foutmeldingen. Zet er ook bij welke browser (incl. de versie) en welk besturingssysteem u gebruikt.

Deel deze pagina