Távolságkalkulátor

Az Erasmus+ program keretében nyújtott utazási támogatás összegét a távolságkalkulátor segítségével kell kiszámítani.

Ez az eszköz nem arra szolgál, hogy a magánszemélyek megállapíthassák, milyen összegű finanszírozásban részesülhetnek – ez utóbbi különböző tényezőktől függ, ideértve a részt vevő szervezeteknél és a nemzeti irodáknál felmerülő adminisztratív költségeket.

A megfelelő távolsági tartományt a kilométerben kifejezett távolság alapján kell kiválasztani a pályázati és a jelentéstételi űrlapon.

A távolságkalkulátor az Erasmus+ programban részt vevő szervezeteknek nyújt segítséget ahhoz, hogy kiszámítsák a magánszemélyeknek nyújtandó támogatás alapjául szolgáló utazási távolságot.

Útmutató

A távolságkalkulátort a következőképp kell használni:

  1. Kezdje el begépelni a földrajzi hely nevét a „Start:” (Indulás helye) mezőbe, majd a legördülő listáról válassza ki a megfelelő települést.
  2. Ugyanezzel a módszerrel válassza ki az érkezés helyét is az „End:” (Érkezés helye) mezőben.
  3. Nyomja meg a billentyűzetén az Enter gombot. A távolság kilométerben kifejezve jelenik meg.

Felhívjuk a figyelmét, hogy települést (várost, községet, illetve falut) kell kiválasztania, nem országot.

Ha részletesen szeretne tájékozódni a finanszírozás feltételeiről, kérjük, olvassa el a programkalauzt (Erasmus+ – Pályázati útmutató).

DistanceCalculator

Ha nem tudja megjeleníteni a képernyőn a távolságkalkulátort, nyissa meg az alkalmazás egy másik változatát, amely ezen a weboldalon található. Ha technikai akadályba ütközött, örömmel vesszük, ha hibabejelentő űrlapunkon leírja nekünk a problémát. Kérjük, nevezze meg a használt böngészőprogramot (verziószámmal együtt) és operációs rendszert.

Oszd meg ezt az oldalt