Калкулатор на разстояния

За безвъзмездни средства за покриване на пътни разходи в рамките на програма „Еразъм+“ пропътуваните разстояния трябва да се изчисляват с помощта на калкулатора за разстояния.

Инструментът няма за цел да помага на физически лица да определят размера на финансирането, което трябва да получат. Сумите зависят от различни фактори, включително от административните разходи на участващите организации и националните агенции. 


Окончателното решение за размера на безвъзмездните средства за пропътуваното разстояние ще бъде взето от националната агенция, която оценява заявлението.

Въз основа на разстоянието, изразено в километри, във формулярите за кандидатстване и докладване трябва да се избере съответният диапазон на разстоянието.

Калкулаторът на разстояния е предназначен за организациите, участващи в програма „Еразъм+“. С негова помощ те могат да изчисляват разстоянията във връзка с отпускането на финансова помощ за физически лица.

Указания

За да използвате калкулатора, трябва да:

  1. Започнете да въвеждате местоположението в полето Start: (начало), когато се появи списък с местоположения, щракнете върху правилното.
  2. Повторете процедурата за полето End: (край) .
  3. Натиснете клавиша Enter на клавиатурата си, за да видите разстоянието в километри.

Моля, имайте предвид, че трябва да изберете конкретен град или село, а не държава.

За подробна информация относно правилата за финансиране, моля, вижте ръководството за програма „Еразъм+“.

Distance Calculator

Проблеми

Ако калкулаторът не намира мястото, което търсите, опитайте да добавите повече информация за него, включително географската ширина и дължина. Можете да намерите тази информация с помощта на онлайн инструменти за проверка.

Ако имате проблеми с калкулатора на разстояния, можете да използвате страницата за Съобщаване за грешка, за да ни уведомите какво не функционира правилно.

Когато правите това, моля, дайте подробни данни за вашия проблем, включително:

  • коя операционна система използвате
  • кой браузър и коя негова версия използвате

Споделете тази страница