Калкулатор на разстояния

За безвъзмездни средства за покриване на пътни разходи в рамките на програма „Еразъм+“ пропътуваните разстояния трябва да се изчисляват с помощта на калкулатора за разстояния.

Инструментът няма за цел да помага на физически лица да определят размера на финансирането, което трябва да получат. Сумите зависят от различни фактори, включително от административните разходи на участващите организации и националните агенции.

Въз основа на разстоянието, изразено в километри, във формулярите за кандидатстване и докладване трябва да се избере съответният диапазон на разстоянието.

Калкулаторът на разстояния е предназначен за организациите, участващи в програма „Еразъм +“. С негова помощ те могат да изчисляват разстоянията във връзка с отпускането на финансова помощ за физически лица.

Указания

За да използвате калкулатора, трябва да:

  1. Започнете да въвеждате местоположението в полето „Start:“ (начало), когато се появи списък с местоположения, щракнете върху правилното.
  2. Повторете процедурата за полето „End:“ (край) .
  3. Натиснете клавиша „Enter“ на клавиатурата си, за да видите разстоянието в километри.

Моля, имайте предвид, че трябва да изберете конкретен град или село, а не държава.

За подробна информация относно правилата за финансиране, моля, вижте ръководството за програма „Еразъм +“.

DistanceCalculator

Ако изпитвате затруднения при визуализирането на калкулатора на разстояния, можете да пробвате алтернативната версия на този уебсайт. Ще сме ви благодарни, ако ни информирате за вашия проблем, като посочите вашия браузър (включително версията) и операционната система, чрез формуляра за докладване за проблеми.

Споделете тази страница