Acțiunile în domeniul sportului

Acțiunile în domeniul sportului sunt destinate să promoveze participarea la activități fizice, sportive și de voluntariat.

Ele au fost concepute și pentru a lupta împotriva amenințărilor la adresa integrității sportului, pentru a promova carierele duble ale sportivilor, pentru a ameliora buna guvernanță, pentru a încuraja toleranța și incluziunea socială și pentru a contribui la buna desfășurare a Săptămânii europene a sportului.

Acțiunile

Parteneriate de colaborare

Sunt destinate dezvoltării și implementării de activități comune având ca scop promovarea activității fizice și sportive, precum și lupta împotriva amenințărilor la adresa integrității sportului (dopaj, aranjarea meciurilor), promovarea carierelor duble ale sportivilor, îmbunătățirea bunei guvernanțe și promovarea toleranței și a incluziunii sociale.

Detalii

Evenimente sportive europene non-profit

Au scopul de a încuraja activitățile sportive, de a implementa strategiile UE de incluziune socială și de asigurare a egalității de șanse și de a contribui la buna desfășurare a Săptămânii europene a sportului.

Detalii

Parteneriate de colaborare de mici dimensiuni

Sunt destinate să promoveze activitatea fizică și sportivă cu ajutorul unor practici inovatoare și prin crearea și dezvoltarea de rețele transnaționale în domeniul sportului.

Detalii

Știri și Evenimente asociate

Distribuie această pagină