Urheilualan toimet

Urheilualan toimilla pyritään lisäämään urheilu- ja liikuntaharrastusta ja vapaaehtoistoimintaa.

Lisäksi niillä voidaan esimerkiksi torjua urheilun rehellisyyteen ja oikeudenmukaisuuteen kohdistuvia uhkia sekä edistää urheilijoiden opiskelua, parantaa urheilun hallintokäytäntöjä, suvaitsevaisuutta, sosiaalista osallisuutta ja urheilun eurooppalaisen teemaviikon toteuttamista.

Toimet

Yhteistyökumppanuudet

Yhteistyökumppanuuksien avulla luodaan ja toteutetaan yhteisiä toimia, joilla voidaan esimerkiksi edistää urheilu- ja liikuntaharrastusta, torjua urheilun rehellisyyteen kohdistuvia uhkia, kuten dopingia ja ottelutulosten manipulointia, edistää urheilijoiden opiskelua, parantaa urheilualan hallintokäytäntöjä sekä edistää suvaitsevaisuutta ja sosiaalista osallisuutta.

Lisätietoa

Voittoa tavoittelemattomat eurooppalaiset urheilutapahtumat

Urheilutapahtumilla voidaan muun muassa edistää urheiluharrastusta, toteuttaa sosiaalisen osallisuuden ja yhtäläisten mahdollisuuksien tukemiseen tähtäävää EU:n politiikkaa ja tukea urheilun eurooppalaisen teemaviikon järjestämistä.

Lisätietoa

Pienet yhteistyökumppanuudet

Pienimuotoisten yhteistyökumppanuuksien avulla voidaan muun muassa tukea innovatiivisia käytäntöjä, joilla edistetään urheilu- ja liikuntaharrastusta, sekä kannustaa organisaatioita perustamaan ja kehittämään kansainvälisiä urheilualan verkostoja.

Lisätietoa

Jaa tämä sivu

Related News and Events