Skupni magistrski študij Erasmus Mundus

Prijava

Scholars and guest lecturers may contact directly the EMJMD consortia to express their interest.

Pregled

Program Erasmus+ podpira sodelovanje uglednih akademikov/gostujočih predavateljev, ki večajo privlačnost skupnega magistrskega študija Erasmus Mundus. Prijavijo se lahko predavatelji izjemnega akademskega oziroma strokovnega slovesa.

Akademiki in gostujoči predavatelji so lahko iz držav programa Erasmus+ in partnerskih držav, njihovo sodelovanje pa naj bi skupnemu magistrskemu programu Erasmus Mundus prineslo dodatno vrednost v obliki predavanj, osredotočenih na študenta, raziskovalnih dejavnosti, podpore pri magistrski nalogi, akademskega/strokovnega mreženja itd.

Trajanje

Akademik/predavatelj mora v skupnem magistrskem programu Erasmus Mundus sodelovati najmanj 4–7 zaporednih koledarskih dni (tj. en teden). 8 zaporednih koledarskih dni ni mogoče šteti za dva tedna. V dneve akademskega dela se lahko šteje čas potovanja.

Pogoji

Akademiki in predavatelji so lahko iz držav članic konzorcija Erasmus Mundus in držav zunaj konzorcija.

Finančna podpora

Akademiki in predavatelji v času sodelovanja v skupnem magistrskem programu Erasmus Mundus ne morejo prejemati sredstev iz drugih finančnih programov EU.

Prijava

Akademiki in predavatelji lahko svoj interes sporočijo neposredno konzorciju Erasmus Mundus.

Več informacij

Več o razpoložljivih možnostih vam bodo povedali na uradu za mednarodne izmenjave Erasmus+ na vaši visokošolski ustanovi, ki je članica konzorcija Erasmus Mundus.

Dajte v skupno rabo to stran