Programele de masterat comun Erasmus Mundus

Cum puteți participa

Scholars and guest lecturers may contact directly the EMJMD consortia to express their interest.

Prezentare

Programele de masterat comun sprijină participarea unor savanți, profesori sau conferențiari cu rezultate excepționale, pentru a atrage cât mai mulți cursanți. Dacă aveți un profil academic/profesional remarcabil, puteți participa la un asemenea program.

Cadrele didactice și lectorii invitați pot proveni atât din țările participante la program cât și din țările partenere, iar implicarea lor ar trebui să aducă o valoare adăugată în atragerea cursanților, prin cursurile/conferințele axate pe student, activitățile de cercetare, sprijinul acordat în elaborarea tezelor de master, formarea rețelelor academice/profesionale, etc.

Durată

Durata minimă a participării unui cadru didactic este de 4 până la 7 de zile calendaristice consecutive (= 1 săptămână). 8 zile consecutive nu pot fi considerate 2 săptămâni. Ziua de lucru a unui cadru didactic poate include timpul de deplasare.

Condiții

Cadrele didactice și conferențiarii invitați pot proveni atât din instituții partenere ale programului de masterat comun Erasmus Mundus, cât și din instituții aflate în afara consorțiului.

Sprijin financiar

Cadrele didactice și conferențiarii invitați nu pot beneficia de o altă finanțare din partea UE pe parcursul participării lor la un program de masterat comun Erasmus Mundus.

Depunerea candidaturii

Cadrele didactice și conferențiarii invitați pot contacta direct consorțiile care organizează programe de masterat comun Erasmus Mundus pentru a-și exprima interesul.

Informații suplimentare

Pentru a afla de ce oportunități puteți beneficia, contactați biroul internațional al instituției dumneavoastră de învățământ superior din cadrul consorțiului care organizează programe de masterat comun Erasmus Mundus.

Distribuie această pagină