Despre secțiunea de ajutor

Căutați răspunsuri? Suntem aici pentru dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări despre oportunități, proceduri de participare sau pur și simplu doriți să aflați mai multe despre Erasmus+, ați ajuns unde trebuie. Consultați paginile următoare pentru a găsi informațiile care vă interesează sau, dacă nu le găsiți, dați-ne de veste utilizând pagina de contact.

Căutați informații despre impactul pandemiei de COVID-19 asupra activităților din cadrul programului Erasmus+ și al Corpului european de solidaritate? Consultați pagina cu informații pe această temă.

Găsiți o oportunitate


Sunteți cadru didactic, student, institut de cercetare sau firmă? Erasmus+ oferă oportunități pentru o gamă largă de persoane fizice și organizații.

Detalii


Instrucțiuni


Consultați secțiunea „Instrucțiuni” pentru a afla cum să utilizați calculatorul de distanțe, cum să vă înscrieți, cum să obțineți o bursă și multe altele.

Detalii

Răspunsuri la întrebări


Este posibil să nu fiți primul care pune această întrebare, de aceea vă invităm să aflați rapid ce vă interesează citind întrebările la care am răspuns deja.

Detalii


Erasmus+ și protecția datelor


Declarațiile de confidențialitate cu privire la modul în care datele dumneavoastră sunt prelucrate și protejate atunci când utilizați serviciile Erasmus+ sunt disponibile pe acest site.

Detalii

Contact


Încă nu ați găsit ce căutați? Vă puteți adresa agențiilor naționale, birourilor naționale Erasmus+ sau Comisiei Europene accesând această secțiune.

Detalii

Distribuie această pagină