O odjeljku „Pomoć”

Imate pitanja? Tu smo da vam pomognemo.

Ako imate pitanja o mogućnostima koje se nude, postupku prijave ili samo želite saznati više o programu Erasmus+, na pravom ste mjestu. Informacije koje tražite možda ćete pronaći na sljedećim stranicama, a ako ih ne nađete, obratite nam se putem stranice za kontakt.

Tražite informacije o utjecaju koronavirusa na aktivnosti programa Erasmus+ i Europskih snaga solidarnosti? Posjetite stranicu o utjecaju koronavirusa.

Mogućnosti


Nastavnici, studenti, istraživačke organizacije, privatna poduzeća... program Erasmus+ nudi ponešto za svakoga.

Više


Praktične upute


U odjeljku „Praktične upute” saznajte kako se služiti kalkulatorom udaljenosti, kako se prijaviti, kako dobiti stipendiju i još mnogo toga.

Više

Pitanja i odgovori


Možda je netko već postavio određeno pitanje koje vas zanima. Pogledajte naš odabir pitanja kako biste odmah došli do odgovora.

Više


Erasmus+ i zaštita podataka


Na ovoj su internetskoj stranici dostupne izjave o zaštiti osobnih podataka u kojima je opisano kako se vaši podaci obrađuju i štite pri upotrebi usluga programa Erasmus+.

Više

Kontakt


Još niste pronašli ono što tražite? Možete se obratiti nacionalnoj agenciji, nacionalnom uredu za Erasmus+ ili Europskoj komisiji putem obrasca za kontakt.

Više

Podijelite ovu stranicu