За раздела за помощ

Търсите отговори на вашите въпроси? Ние сме тук, за да ви помогнем.

Ако имате въпроси относно възможностите, процедурите за кандидатстване или просто искате да научите повече за програмата „Еразъм+“, това е правилното място. Вижте следните страници, за да намерите информацията, която търсите, или ни уведомете чрез страницата за контакт, ако не я намирате.

Търсите информация за последиците от пандемията от коронавирус за „Еразъм+“ и Европейския корпус за солидарност? Вижте страницата за последиците от пандемията от коронавирус.

Открийте възможност


Учители, студенти, научноизследователски организации, частни фирми... „Еразъм+“ предлага възможности за широк кръг лица и организации.

Повече информация


Как да...


Научете как да използвате калкулатора на разстояния, как да кандидатствате, как да получите стипендия и т.н.

Повече информация

Отговори на вашите въпроси


Възможно е вече да сме отговорили на вашия въпрос. Вижте подбраните от нас отговори на въпроси, за да получите незабавно отговор.

Повече информация


„Еразъм+“ и защитата на данните


Декларации за поверителност относно начина, по който се обработват и защитават вашите данни, когато използвате услугите по програма „Еразъм+“ на този уебсайт.

Повече информация

За контакти


Все още не можете да откриете това, което търсите? Можете да се свържете с национални агенции, национални бюра по програмата „Еразъм+“ или Европейската комисия чрез този раздел.

Повече информация

Споделете тази страница