Instrucțiuni

Dacă sunteți o organizație care participă la programul Erasmus+, acesta este instrumentul pe care îl puteți utiliza pentru a calcula distanțele de deplasare pentru costurile de călătorie atunci când acordați granturi. Precizăm că acest calculator de distanțe nu a fost conceput pentru a fi utilizat de către persoanele fizice care obțin finanțare.

Dacă doriți să aflați mai multe despre diferitele proceduri de participare, vă rugăm să consultați secțiunea Depunerea candidaturii.

Pentru a afla ce vă poate oferi Erasmus+, consultați pagina Găsiți o oportunitate.

Pentru a afla ce vă poate oferi Erasmus+, consultați pagina Găsiți o oportunitate, unde este disponibilă lista actualizată pentru persoane fizice și organizații.

Erasmus+ permite participarea multor persoane fizice și organizații, deși eligibilitatea diferă de la o acțiune la alta și de la o țară la alta. De aceea va trebui să verificați condițiile pentru fiecare oportunitate. Am publicat lista acestora pe pagina Găsiți o oportunitate.

Portalul participanților este o platformă electronică utilizată pentru gestionarea programului Erasmus+. Pentru informații despre înregistrarea pe portal și despre funcționalitățile acestuia consultați pagina portalului.

Distribuie această pagină