Sådan gør du

Hvis din organisation deltager i Erasmus+, skal du bruge afstandsberegneren til at beregne rejseafstande, når enkeltpersoner skal have tilskud til rejser. Bemærk, at afstandsberegneren ikke er beregnet til at blive brugt af enkeltpersoner, der modtager støtte.

Hvis du vil have mere at vide om de forskellige ansøgningsprocedurer, kan du finde oplysningerne på siden Sådan ansøger du.

For at finde ud af hvilke muligheder du har med Erasmus+, kan du besøge siden Find muligheder for udlandsophold med Erasmus+.

For at finde ud af hvilke muligheder du har med Erasmus+, kan du besøge siden Find muligheder for udlandsophold med Erasmus+, hvor du kan se en opdateret liste både for enkeltpersoner og organisationer.

Erasmus+ er åben for både enkeltpersoner og organisationer, men der er forskellige kriterier for deltagelse, afhængigt af de enkelte aktiviteter og deltagende lande. Derfor skal du undersøge vilkårene for deltagelse i hvert enkelt tilfælde. Du kan se en liste over de forskellige muligheder med Erasmus+ på siden Find muligheder for udlandsophold med Erasmus+.

Deltagerportalen er en onlineplatform, der bruges til at administrere Erasmus+. Du kan finde information om registrering og brug af portalen på siden for deltagerportalen.

Del denne side