Vuoden 2020 Erasmus-akkreditointi – aikuiskoulutus, ammatillinen koulutus ja yleissivistävä koulutus

Deadline 29/10/2020 - 12:00
Reference EAC/A02/2020

Erasmus-akkreditointia voivat käyttää aikuiskoulutusta, ammatillista koulutusta tai yleissivistävää koulutusta antavat organisaatiot, jotka haluavat osallistua kansainväliseen vaihtoon ja yhteistyöhön. Akkreditointi on osoitus siitä, että organisaatio on laatinut suunnitelman laadukkaita liikkuvuustoimia varten ja pyrkii kehittämään toimintaansa myös laajemmin.

Erasmus-akkreditointia voi hakea yksittäiselle organisaatiolle tai liikkuvuuskonsortion koordinaattorina toimivalle organisaatiolle. Hakeminen ei edellytä kokemusta vuosien 2014–2020 Erasmus+ -ohjelmasta.

Lisäksi organisaatiot, joilla on voimassa oleva ammatillisen koulutuksen Erasmus+ -liikkuvuusperuskirja, voivat tämän akkreditointipyynnön yhteydessä pyytää akkreditointinsa siirtämistä tulevaan ohjelmaan. Tätä varten on tarjolla erillinen, kevennetty menettely. Näille organisaatioille voidaan tämän akkreditointipyynnön kautta myös myöntää huippuosaamismerkki tunnustuksena aiemmasta panostuksesta laadun parantamiseen.

Erasmus-akkreditoinnin saaneet organisaatiot voivat hakea helpommin rahoitusta tulevan ohjelman (2021–2027) avaintoimesta 1.

Kansalliset toimistot

Tätä akkreditointipyyntöä hallinnoivat ohjelmamaiden kansalliset toimistot. Lisätietoja kansallisten toimistojen verkkosivuilta

Hakumenettely

Erasmus-akkreditoinnin hakulomake (edellyttää EU Login -tiliä – jos sinulla ei vielä ole sellaista, luo EU Login -tili).

Asiakirjat

Soveltamissäännöt

Erasmus-laatuvaatimukset

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Jaa tämä sivu