Login
Erasmus+
Az EU oktatási, képzési, ifjúsági és sportprogramja
Értékes tapasztalatok, új távlatok
Ünnepelje velünk az Erasmus+ 30. születésnapját!
menu

Erasmus+ 30 anniversary logo

Az Erasmustól az Erasmus+ programig

2017-ben ünnepeljük az Erasmus program 30. születésnapját – ez mérföldkő Európa történetében!

Tudta-e, hogy az Erasmus+ program 10 résztvevője közül 9-nek saját elmondása szerint javult az idegennyelvtudása a programban való részvétel hatására? Hát azt, hogy az Erasmus+ 2016-ban több mint 140 sportprojektet támogatott? Az Erasmus+ programban a nyelvtanulás és a sporttevékenységek a kultúrák közötti párbeszéd ösztönzésének kulcsfontosságú elemeit jelentik. A nyelvtanulásnak köszönhetően észlelni tudjuk az árnyalatnyi kulturális különbségeket, míg az együttes fizikai tevékenység és a közös célokért végzett munka kiváló lehetőséget teremt arra, hogy az emberek közelebb kerüljenek egymáshoz.

Bővebben

Svetlana Rashkov-Ninova – 59 – the Netherlands
Fidel Corcuera Manso, Spain
Luis Morais – 37 – Portugal

Csatlakozzon Ön is az Erasmus+-generáció számára létrehozott online platformunkhoz!

Kérjük, ossza meg és vitassa meg másokkal az Erasmus+ program jövőjével kapcsolatos elképzeléseit. A felületen arra is lehetősége nyílik, hogy tanácsokat adjon és olvasson a külföldi tapasztalatszerzéssel kapcsolatban. Ne hagyja ki az alkalmat – lehet, hogy az Erasmus+ programmal kapcsolatos javaslatait saját maga ismertetheti majd az uniós döntéshozókkal!

Bővebben

Fedezze fel az Erasmus+ programot

Mire utal a „plusz” az Erasmus+ program nevében?
Nos, nagyon sok pozitívumra. Győződjön meg erről a saját szemével! Ezekben a videókban lelkes résztvevők számolnak be arról, milyen pluszt hozott a program az életükbe Európán belül és kívül.

Több megjelenítése