Erasmus+
Az EU oktatási, képzési, ifjúsági és sportprogramja
menu

Erasmus+ 30 anniversary logo

Erasmusból Erasmus+

Az Erasmus program 2017-ben ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját – olvasson tovább arról, hogy az eredeti kezdeményezés hogyan nőtte ki magát az Erasmus+ programmá, annak milyen hatása és többletértéke volt, milyen tapasztalatokat szereztek a résztvevők, és hogyan látja az Erasmus-generáció a program 2020 utáni jövőjét.

Az Erasmus+ felvértezi a program résztvevőit azokkal a készségekkel, melyek révén önálló, teljes és tevékeny életet élhetnek és megtalálják helyüket a társadalomban, ezenfelül pedig elősegíti, hogy a helyi, a regionális és a nemzeti közösségeken túlmenően az európai közösséggel is azonosuljanak.

Bővebben

Sofia Jagbrant Erasmus+
Enrica Sciandrone Erasmus+
Ewa Skwarka Erasmus+

Celebrate Erasmus+ 30 years with us!

The 30th of November marks the end of the Erasmus+ 30th anniversary campaign. The European Commission is organising a day full of events taking place in Brussels - and live streamed on our website.

Bővebben

Fedezze fel az Erasmus+ programot

Mire utal a „plusz” az Erasmus+ program nevében?
Nos, nagyon sok pozitívumra. Győződjön meg erről a saját szemével! Ezekben a videókban lelkes résztvevők számolnak be arról, milyen pluszt hozott a program az életükbe Európán belül és kívül.

Több megjelenítése

Tania Habimana, 27

Higher Education

Watch video

Want to give your feedback about this page?