Login
Erasmus+
Az EU oktatási, képzési, ifjúsági és sportprogramja
Értékes tapasztalatok, új távlatok
Ünnepelje velünk az Erasmus+ 30. születésnapját!
menu

Erasmus+ 30 anniversary logo

Az Erasmustól az Erasmus+ programig

2017-ben ünnepeljük az Erasmus program 30. születésnapját – ez mérföldkő Európa történetében!

A korábban Erasmus, ma már Erasmus+ névre hallgató mobilitási programnak köszönhetően sok ezren részesültek oktatásban és képzésben, illetve szereztek tapasztalatot önkéntesként külföldön az elmúlt 30 évben. A kezdeményezés hidat vert az európai kontinens országai között, és elmélyítette a kölcsönös bizalmat. Ma már semmi sem gátolja az európaiakat abban, hogy a belső határokon átkelve megismerjék egymás véleményét és nézőpontját, tapasztalatot és véleményt cseréljenek, megosszák másokkal, milyen értékeket tartanak fontosnak, és közös projekteket indítsanak útnak együttes erővel. Az Erasmus+-generáció tagjait tágabb látókör, szélesebb alapokon nyugvó egyetértés, valamint gazdagabb eszköztár használata jellemzi.

Bővebben

Mel Morath
Bonnie Slade
Lusiana Mailaj

Csatlakozzon Ön is az Erasmus+-generáció számára létrehozott online platformunkhoz!

Kérjük, ossza meg és vitassa meg másokkal az Erasmus+ program jövőjével kapcsolatos elképzeléseit. A felületen arra is lehetősége nyílik, hogy tanácsokat adjon és olvasson a külföldi tapasztalatszerzéssel kapcsolatban. Ne hagyja ki az alkalmat – lehet, hogy az Erasmus+ programmal kapcsolatos javaslatait saját maga ismertetheti majd az uniós döntéshozókkal!

Bővebben

Fedezze fel az Erasmus+ programot

Mire utal a „plusz” az Erasmus+ program nevében?
Nos, nagyon sok pozitívumra. Győződjön meg erről a saját szemével! Ezekben a videókban lelkes résztvevők számolnak be arról, milyen pluszt hozott a program az életükbe Európán belül és kívül.

Több megjelenítése