Login
Erasmus+
EU:n koulutus-, nuoriso- ja urheiluohjelma
Erasmus+: maailman ja mielen avartaja jo 30 vuotta
tutustu juhlavuoden ohjelmaan
menu

Erasmus+ 30 anniversary logo

Ensin Erasmus, nyt Erasmus+

EU:n Erasmus-ohjelma täyttää 30 vuotta vuonna 2017. Tällä sivustolla voit tutustua ohjelman antiin ja Erasmus-hankkeisiin osallistuneiden kokemuksiin.

Erasmus-ohjelma on edistänyt kansainvälistä liikkuvuutta jo 30 vuoden ajan. Nykyään Erasmus+ nimellä tunnettu ohjelma on tarjonnut vuosien mittaan tuhansia mahdollisuuksia opiskelijavaihtoon, työharjoitteluun ja vapaaehtoistyöhön. Nykyään eurooppalaiset voivat vapaasti ylittää maiden rajoja ja oppia siten toistensa kokemuksista, ajatuksista ja arvoista sekä aloittaa yhteisiä projekteja. Erasmus+ -sukupolvea määrittävät yhteisymmärrys, moninaisemmat mahdollisuudet ja paremmat valmiudet kansainvälisessä ympäristössä toimimiseen.

Lue lisää

Gratian Mihailescu
Mattea Capelli
Lia Vania Dewi and Maximilian Hertanto

Liity Erasmus-sukupolven verkkoyhteisöön!

Voit kertoa Erasmus-kokemuksistasi, saada vinkkejä omaa vaihtoasi varten tai keskustella ohjelmasta yleisellä tasolla. Voit myös päästä esittämään mielipiteesi Erasmus+ -ohjelman tulevaisuudesta EU-päättäjille.

Erasmus+ Generation Online Meeting Point -verkkoyhteisö – lisätietoa

Erasmus+ kokemuksia

Mitä Erasmus+ -nimen plus tarkoittaa?
Nimessä pitäisi oikeastaan olla useita plussia! Erasmus+ hankkeissa on vuosien mittaan ollut mukana osallistujia kaikkialta Euroopasta ja sen ulkopuolelta. Kysyimme muutamilta osallistujilta, mitä plussaa Erasmus on tuonut heidän elämäänsä.

Lue lisää

Roberto Breeveld, 30

School Education

Video