• EQF Home Page Icon

Learning Opportunity: Restonomi (AMK), Matkailu, päivätoteutus

No translation available for Lithuanian. Showing the original language.

Restonomi (AMK), Matkailu, päivätoteutus

Course Information

Matkailun koulutuksessa opiskelet asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista tuotekehitys- ja markkinointiosaamista sekä opettelet tuntemaan eri kulttuureja kansainvälistä matkailua varten. Teoriassa hankittua tietotaitoa sovellat käytännössä mm. matkailutuotteiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Opintojen aikana tutustut laajalti matkailualan yrityksiin ja niiden toimintoihin sekä pääset tekemään yhteistyötä heidän kanssaan läpi opiskeluaikasi. Jo ensimmäisen opiskeluvuoden aikana on 5 viikon tutustumisjakso matkailuyrityksessä.

Tärkeä osa koulutusta ovat opintomatkat niin kotimaisiin kuin kansainvälisiinkin matkailukohteisiin. Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan matkailukohteet (Vuokatti, Ruka-Kuusamo, Ukkohalla, Idän Taiga, Rokua Geopark, Oulu) ja tapahtumat (esim Lost in Kajaani seikkailukisa) tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet suorittaa opintoja käytännön työelämässä.

Kattavan kansainvälisen verkostomme avulla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kartuttaa kv-osaamistasi ja kielitaitoasi opiskelijavaihdossa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto ulkomailla (Saksa tai Puola, opiskelukieli englanti).

Reference Data

Location:
Education Level:
Thematic area:
Language:
Teaching Language:
Duration Information: 

3,5 vuotta

Start Date: 
29.08.17
Credits: 

210 ECTS credits

Provider Information

Provider Name: 
Kajaani University of Applied Sciences, KAMK University of Applied Sciences, School of Tourism
Provider Contact Info: 

Kajaani University of Applied Sciences, KAMK University of Applied Sciences, School of Tourism
hakutoimisto@kamk.fi
08 6189 9603
044 7101 148
PL 52, 87101, KAJAANI
Ketunpolku 4, 87100, KAJAANI

Qualifications Awarded

Reference Data

Qualification Awarded:
Restonomi (AMK)
Qualification awarded description:

Kajaanin ammattikorkeakoulussa Matkailun koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet matkailualan kehittämistehtäviin, alan myynti-, markkinointi- ja tuotantotehtäviin, esimiestehtäviin sekä itsenäiseksi yrittäjäksi.

Meillä voit opiskella A K T I V I T E E T T I M A T K A I L U A, joka on ainutlaatuinen koulutusmahdollisuus Suomessa. Aktiviteettimatkailu on liikuntaa luonnossa sekä hyvinvointimatkailua yhdistettynä majoitus- ja ravitsemisliiketoimintaan. Se on uudenlainen, innovoiva ote tarttua matkailun palveluliiketoiminnan ja –johtamisen kehittämiseen ja suunnitteluun sekä alan nopeatahtisen tuotekehityksen haasteisiin. Matkailun koulutuksesta valmistuessasi sinusta on kehittynyt monialaiseen yhteistyöhön kykenevä matkailualan osaaja. Heittäydy mukaan iloiseen joukkoomme!

Course Locations

Reference Data

Course address:

Ketunpolku 4, 87100, KAJAANI