• EQF Home Page Icon

Learning Opportunity: Leadership - Quality Management - Improvement B

No translation available for Irish. Showing the original language.

Leadership - Quality Management - Improvement B

Course Information

Vill du leda och utveckla framtidens företag och organisationer? Då är kurspaketen i ledarskap - kvalitet - förbättring rätt utbildning för dig. Du får en branschoberoende utbildning som ger dig en bred kunskap om verksamhetsutveckling. Du får lära dig strukturerade arbetssätt, metoder och får en ökad förståelse för hur organisationer och företag fungerar. Utbildningen vänder sig till dig som i första hand vill arbeta med utvecklings- och förbättringsarbeten inom företag och organisationer. Kunskaperna du får resulterar i att du blir effektivare i ditt arbete, bättre i ditt ledarskap samt att du ska kunna öka effektiviteten och kundtillfredsställelsen inom företag och organisationer på ett hållbart sätt.

De totalt fyra kurspakten inom ledarskap - kvalitet - förbättring, om 30 hp vardera, är innehållsmässigt identiska med terminerna 1-3, samt termin 6 på Kandidatprogrammet i ledarskap - kvalitet - förbättring. Genom att komplettera kurspaketen med ett valfritt biområde om 30 hp samt valfria kurser om ytterligare 30 hp kan du ansöka om en kandidatexamen i industriell teknik.

I ledarskap - kvalitet - förbättring B fördjupar du dina kunskaper inom verksamhetsutveckling genom att studera ISO-standarderna för ledningssystem inom ett flertal områden och hur dessa införs och upprätthålls inom företag och organisationer. ISO-certifiering är idag ett krav inom många branscher och allt flera områden omfattas. Du studerar också grunderna i hållbar utveckling och hur dess ekologiska, ekonomiska och sociala aspekter påverkar och påverkas av verksamheten i företag och organisationer. Kunskaperna från kurserna tillämpar du i ett skarpt projekt som genomförs tillsammans med en extern organisation.

Reference Data

Location:
Education Level:
Thematic area:
Language:
Teaching Language:
Study Type:
Start Date: 
2019-01-21

Provider Information

Provider Name: 
Uppsala University
Provider Type: 
public
Provider Contact Info: 

Box 256 751 05 Uppsala, studentservice@uu.se, http://www.uu.se