• EQF Home Page Icon

Learning Opportunity: Tradenomi (AMK), liiketalous, haku keväällä 2017

Tradenomi (AMK), liiketalous, haku keväällä 2017

Course Information

Koulutuksen perusopintovaiheessa luodaan tämän päivän liiketoiminnan vaatimia osaamisia ja käytännön taitoja. Opiskelussa keskitytään projektikokonaisuuksiin, joissa osaamistavoitteet yhdistyvät oppimisen kannalta mielenkiintoisella ja tehokkaalla tavalla. Nämä oppimiskokonaisuudet ovat: liiketoimintaosaaja, työyhteisöosaaja, asiakasosaaja, tuloksen tekijä, Growing global ja uuden kehittäjä. Perusopinnoissa hyödynnetään monipuolisesti digitaalisen liiketoimintaympäristön ja oppimisen mahdollisuuksia.

Yrittäjyys ja yrittäjämäinen asenne vahvistuvat liiketalouden opintojen aikana. Jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus osallistua Haaga-Helian Start-up School –toimintaan tai kehittää yksilöllisesti yrittäjyysvalmiuksiaan.

Vahvaa liiketoiminnan osaamistaan opiskelija syventää laajasta tarjonnastamme itse valitsemillaan suuntautumisopinnoilla, jotka on kuvattu Pääaineen tai erikoistumisalan valinta -kohdassa.

Reference Data

Location:
Education Level:
Thematic area:
Language:
Teaching Language:
Study Type:
Duration Information: 

3,5 vuotta

Credits: 

210 ECTS credits

Provider Information

Provider Name: 
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Liiketalous Helsinki
Provider Contact Info: 

Ratapihantie 13, 00520, HELSINKI
hakijapalvelut@haaga-helia.fi
+358 400 230 409

Qualifications Awarded

Reference Data

Qualification Awarded:
Tradenomi
Qualification awarded description:

Haaga-Helian Liiketalouden tradenomin vahvuuksia ovat myynti- ja palveluhenkisyys, kansainvälisyys sekä vastuullinen ja eettisesti kestävä asenne.

Liiketalouden koulutus tarjoaa sekä laaja-alaisen liiketoimintaosaamisen ja mahdollisuuden opiskella liiketalouden osa-alueita käytännönläheisesti yhteistyössä yritysten kanssa. Koulutus antaa hyvät valmiudet työskennellä niin kotimaisissa kuin kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Liiketalouden koulutuksesta valmistuvalla tradenomilla on hyvät henkilökohtaiset työväline-, vuorovaikutus- ja projektitaidot sekä vahva viestinnällinen osaaminen.

Course Locations

Reference Data

Course address:

Ratapihantie 13, 00520, HELSINKI