• EQF Home Page Icon

Learning Opportunity: Veterinærsygeplejerske

Veterinærsygeplejerske

Course Information

En vigtig del af arbejdet går ud at skifte forbindinger og tage puls og temperatur, så du kan se, om dyrene får det bedre. Men du skal også lave undersøgelser og testarbejde, såsom at tage blodprøver.Som veterinærsygeplejerske har du også forskellige kontoropgaver på klinikken. Du vil typisk komme til at arbejde på en dyreklinik eller et dyrehospital.

Reference Data

Location:
Education Level:
Thematic area:
Language:
EQF Level:
Special target group:
Teaching Language:
Duration:
Non preferred term: 
Dyresygeplejerske
More Info: 

En veterinærsygeplejerske arbejder med at hjælpe dyr. Du lærer at passe og pleje syge dyr og hjælpe dyrlægen ved operationer og fødsler.

NQF Level: 
4
Costs: 

Uddannelsen er gratis. Du får elevløn fra den dag, din uddannelsesaftale træder i kraft, altså både i praktik- og skoleperioderne. Begyndelseslønnen på uddannelsen er ca. 10.000 kr. om måneden, slutlønnen ca. 12.500 kr.Begynder du uddannelsen med skoleophold, får du ikke løn i den første skoleperiode, med mindre du har en uddannelsesaftale. Du kan søge SU, hvis du er over 18 år.Du kan på visse betingelser få tilskud til dækning af dine transportudgifter.Er du over 25 år kan der være andre økonomiske muligheder. Se under Over 25 år.

Provider Information

Provider Name: 
HANSENBERG (CEU Kolding)
Provider Contact Info: 

Skovvangen 28, 6000 Kolding

Course Locations

Reference Data

Course address:

Skovvangen 28, 6000 Kolding

Course location information:

DK03