• EQF Home Page Icon

Learning Opportunity: Lufthavnsuddannelsen

Lufthavnsuddannelsen

Course Information

En vigtig del af arbejdet går ud på at tage sig af bagagen i lufthavnen. Bagage og andet gods skal køres til og fra flyene, og der skal lastes omhyggeligt.Som lufthavnsoperatør lærer du også at køre bl.a. gaffeltruck og at vedligeholde flyvepladser. Lufthavnsoperatører arbejder i luftfartsselskaber og selskaber, der arbejder sammen med dem.

Reference Data

Location:
Education Level:
Thematic area:
Language:
EQF Level:
Special target group:
Teaching Language:
Duration:
More Info: 

En lufthavnsoperatør laster og tømmer fly. På skolen lærer du om at transportere bagage til og fra fly, samt om andre arbejdsopgaver i lufthavnen.

NQF Level: 
4
Costs: 

Uddannelsen er gratis. Du får elevløn fra den dag, din uddannelsesaftale træder i kraft, altså både i praktik- og skoleperioderne. Begyndelseslønnen på uddannelsen er ca. 11.000 kr. om måneden, slutlønnen ca. 12.500 kr.Begynder du uddannelsen med skoleophold, får du ikke løn i den første skoleperiode, med mindre du har en uddannelsesaftale. Du kan søge SU, hvis du er over 18 år.Du kan på visse betingelser få tilskud til dækning af dine transportudgifter.Er du over 25 år kan der være andre økonomiske muligheder. Se under Over 25 år.

Provider Information

Provider Name: 
TEC Hvidovre (TEC Hvidovre)
Provider Contact Info: 

Stamholmen 201, 2650 Hvidovre

Course Locations

Reference Data

Course address:

Stamholmen 201, 2650 Hvidovre

Course location information:

DK02