• EQF Home Page Icon

Learning Opportunity: Kemia, filosofian maisteri (2 v)

Kemia, filosofian maisteri (2 v)

Course Information

Opinnot sisältävät kemian teorioiden, tutkimus- ja laboratoriomenetelmien perusteiden sekä laaja-alaisen ja uuden kemian tiedon oppimista. Opetuksessa käytettävät monipuoliset opetusmenetelmät ja modernit tilat luovat hyvän pohjan kemian syvälliseen oppimiseen. Tutkinto antaa valmiudet opintojen soveltamiseen työelämässä.

Reference Data

Location:
Education Level:
Thematic area:
Language:
Teaching Language:
Duration Information: 

2 vuotta

Start Date: 
01.09.17
Credits: 

120 ECTS credits

Provider Information

Provider Name: 
University of Eastern Finland, Faculty of Science and Forestry, Joensuu campus
Provider Contact Info: 

Yliopistokatu 7, 80101, JOENSUU
University of Eastern Finland, Faculty of Science and Forestry, Joensuu campus
hakijapalvelut@uef.fi
PL 111, 80101, JOENSUU
0294 45 1111
***

Qualifications Awarded

Reference Data

Qualification Awarded:
Filosofian maisteri
Qualification awarded description:

Haluaisitko työskennellä yhdellä suurimmista ja mielenkiintoisimmista teollisuuden aloista Suomessa?

Erikoistumismahdollisuudet kemian alalla ovat lähes rajattomat: metsäteollisuus, maatalous, rakentaminen, elektroniikkateollisuus, elintarvikehuolto, lääketutkimus, ympäristötuotteet - kemianopettajan työtä unohtamatta. Työskentely kattaa tutkimus- ja kehitystehtäviä, asiantuntija- ja esimiestehtäviä sekä opetus- ja koulutustehtäviä, toimenkuvan vaihdellessa aina laadunvalvonnasta ja tuotekehityksestä markkinointiin ja hallinnollisiin töihin.

Monimuotoisuudessaan mielenkiintoinen ja haastava kemian ala vaatii laaja-alaista kouluttautumista. Itä-Suomen yliopiston kemian laitoksen opetuksen erityinen painopiste on tutkimuksessa ja tutkijankoulutuksessa. Laitoksella tehdään kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta lukuisilla kemian eri osa-alueilla. Aktiivisen tutkimustoiminnan kautta mahdollistetaan viimeisimmän tutkimustiedon välittäminen suoraan opiskelijoille sekä teorian ja käytännön kohtaaminen opintojen aikana kansainvälisessä ja motivoivassa ympäristössä.

Kemistin koulutus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet pätevöityä nykyaikaiseksi ja laaja-alaiseksi kemian ammattilaiseksi omia kiinnostuksen kohteita painottaen. Arvostus koulutusta kohtaan on näkynyt valmistuneiden hyvänä työllistymisenä mm. kemian teollisuuteen ja tutkimuslaitoksiin.

Course Locations

Reference Data

Course address:

Yliopistokatu 7, 80101, JOENSUU