• EQF Home Page Icon

Learning Opportunity: Internetteknologier og computersystemer

Internetteknologier og computersystemer

Course Information

Det kan fx være sikkerhedssystemer til tog eller biler samt satelitter eller robotter, der skal kommunikere og koordinere opgaver imellem sig. Du får et solidt kendskab til internettet og andre netværk, til overvågningssystemer og styreprogrammer samt til robotsystemer og autonome systemer.Med en bacheloruddannelse kan du læse videre på en kandidatuddannelse. Du vil bl.a. have jobmuligheder i elektronikvirksomheders udviklingsafdelinger og i ingeniørvirksomheder.

Reference Data

Location:
Education Level:
Thematic area:
Language:
EQF Level:
Special target group:
Teaching Language:
Duration:
More Info: 

Uddannelsen handler om udvikling af netværk og større sammensatte systemer, hvor software og hardware skal spille sammen.

NQF Level: 
6
Access requirements: 

For at blive optaget på bacheloruddannelsen i internetteknologier og computersystemer skal du have en studentereksamen (stx), højere forberedelseseksamen (hf), højere teknisk eksamen (htx), højere handelseksamen (hhx), eux, adgangskursus til ingeniøruddannelserne eller en tilsvarende udenlandsk eller international eksamen.Specifikke adgangskrav er dansk A, engelsk B, matematik A og fysik B. Alle fag skal være bestået.Opfylder du ikke de specifikke adgangskrav, kan du tage de fag eller niveauer, du mangler, som faglig supplering.Der er fri adgang til bacheloruddannelsen. Det betyder, at alle, som opfylder adgangskravene, vil blive optaget.

Costs: 

Du har mulighed for at få SU under uddannelsen.

Provider Information

Provider Name: 
Aalborg Universitet (AAU)
Provider Contact Info: 

Fredrik Bajers Vej 5, 9100 Aalborg

Course Locations

Reference Data

Course address:

Fredrik Bajers Vej 5, 9100 Aalborg

Course location information:

DK05