• EQF Home Page Icon

Learning Opportunity: Insinööri (AMK), Energia- ja ympäristötekniikka

Insinööri (AMK), Energia- ja ympäristötekniikka

Course Information

Opinnoissa käsitellään erilaisia energiajärjestelmiä, joita käytetään pienissä ja keskisuurissa kohteissa. Näissä yhdistyvät erilaiset uudet ja perinteiset energiatekniset ratkaisut.

Opiskelijalla tulee olla käytössään kannettava tietokone.

Monimuotototeutuksessa opetus sisältää verkko-, lähiopetusta ja omatoimista opiskelua. Opetus tapahtuu verkko- tai päiväopetuksena. Opiskelijoiden ohjausta, laboratorioissa tapahtuvaa työskentelyä tai muuten läsnäoloa vaativaa opiskelua on 1 päivä / viikko. Monimuotoryhmän opetus annetaan osana päiväryhmän opetusta. Opiskelijat voivat osallistua päiväopetukseen. Monimuoto-opetusta varten opiskelijalla on oltava tietokone, internet-yhteys, kuulokkeet ja mikrofoni sekä web-kamera. Opintojen suorittaminen määräajassa tarkoittaa keskimäärin 40 tunnin työviikkoa 40 viikon ajan vuodessa. Varmista, että sinulla on riittävästi aikaa opintojen suorittamiseen.

Reference Data

Location:
Education Level:
Thematic area:
Language:
Teaching Language:
Study Type:
Duration Information: 

4 vuotta

Start Date: 
21.08.17
Credits: 

240 ECTS credits

Provider Information

Provider Name: 
Oulu University of Applied Sciences
Provider Contact Info: 

Kotkantie 1, 90250, OULU
Oulu University of Applied Sciences
hakijapalvelut@oamk.fi
admissions@oamk.fi
PL 222, 90101, OULU
020 611 0200
08 372 144

Qualifications Awarded

Reference Data

Qualification Awarded:
Insinööri (AMK)
Qualification awarded description:

Energiatekniikan koulutuksessa opiskelija voi painottaa opintojaan erityyppisiin energiaratkaisuihin. Opinnoissa käsitellään laajasti erilaisia energian tuotantolaitoksia ja niihin liittyviä vaihtoehtoja sekä energian käyttöön, jakeluun, ohjaukseen ja ympäristötekniikkaan liittyviä kysymyksiä.

Opinnoissa käydään läpi erilaisia energiajärjestelmiä, joita hyödynnetään pienissä ja keskisuurissa kohteissa. Järjestelmissä yhdistyvät uudet ja perinteiset energiatekniset ratkaisut sekä erilaisten energiaratkaisujen toteuttaminen mahdollisimman kokonaistaloudellisesti.

Course Locations

Reference Data

Course address:

Kotkantie 1, 90250, OULU