Vertegenwoordiging in Nederland

Home

  • Brexit: veelgestelde vragen

    De Brexit: zeven zaken die je moet weten bij reizen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk bij een 'No deal'-scenario. Lees verder.

  • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

    In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

  • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

    Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

Nieuws
EU/VK
11/04/2019

De EU‑leiders stellen Brexit uit tot 31 oktober. Als beide partijen het terugtrekkings­akkoord eerder ratificeren, trekt het VK zich terug op de eerste dag van de maand na die van de ratificatie. Dit zijn de gevolgen in geval van een 'No' deal-scenario.

17/04/2019

De Europese Investeringsbank (EIB) gaat € 100 miljoen uitlenen via Funding Circle, een wereldwijd leidend platform voor leningen aan kleine bedrijven.

Evenementen
Europadag_nl

9 mei is elk jaar de verjaardag van Europa en dit wordt in diverse EU-landen gevierd.

Datum:
  • 04/05/2019