Vertegenwoordiging in Nederland

Home

  • Brexit: veelgestelde vragen

    De Brexit: zeven zaken die je moet weten bij reizen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk bij een 'No deal'-scenario. Lees verder.

  • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

    In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

  • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

    Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

Nieuws
12/03/2019

De EU-ministers van Financiën hebben vandaag vijftien landen op de zwarte lijst van belastingparadijzen geplaatst o.b.v. de screening van de Commissie.

08/03/2019

Migratie is niets nieuws en ook niet ongewoon. En als migratie goed wordt geregeld, is er geen enkele reden tot zorg. Maar door alle desinformatie, onwaarheden en nepnieuws valt het niet altijd mee om goed zicht te krijgen op waar het bij migratie in Europa om gaat.

Evenementen
Europadag_nl

9 mei is elk jaar de verjaardag van Europa en dit wordt in diverse EU-landen gevierd.

Datum:
  • 04/05/2019