Vertegenwoordiging in Nederland

Home

  • Brexit: veelgestelde vragen

    De Brexit: zeven zaken die je moet weten bij reizen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk bij een 'No deal'-scenario. Lees verder.

  • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

    In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

  • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

    Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

Nieuws
17/05/2019

Europese Investeringsbank leent €43 miljoen aan Diakonessenhuis met steun van het Investeringsplan voor Europa, ook wel bekend als het Junckerplan.

17/05/2019

EIB leent EUR 11 miljoen aan Intrinsic ID met steun van het Junckerplan.  Het bedrijf richt zich op de noodzaak om IoT-producten te beveiligen en de gegevens die zij uitwisselen te beschermen. Met de lening kan Intrinsic ID  opschalen.