Vertegenwoordiging in Nederland

Home

 • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

  Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

 • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

  In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

 • Brexit: veelgestelde vragen

  Wat gaat er gebeuren, nu het Verenigd Koninkrijk heeft gestemd om uit de EU te stappen?  Lees er meer over bij de Veelgestelde vragen.

 • Banen, groei en investeringen

  Banen, groei en investeringen

  Meer banen, groei en investeringen stimuleren is een van de tien prioriteiten, waar de Europese Commissie aan werkt.

  "Ik zal de hoogste prioriteit geven aan het versterken van het concurrentievermogen van Europa en het stimuleren van de investeringen die banen creëren," aldus Commissievoorzitter Juncker, politieke beleidslijnen.

  Meer over de tien prioriteiten.

Nieuws
17/03/2017

Er zijn steeds meer klachten van consumenten, die op social media het doelwit zijn van fraude of oplichting. Ook krijgen consumenten te maken met gebruikersvoorwaarden die niet in overeenstemming zijn met de EU-regels voor consumentenbescherming.

EU in 2016
17/03/2017

Wil je weten wat de EU in 2016 heeft bereikt? Welke maatregelen er bijvoorbeeld zijn genomen voor meer banen, groei en investeringen? Welke vorderingen er zijn gemaakt op het gebied van migratie?

Evenementen
Wat gebeurt er in Nederland met Europees geld

Ben je benieuwd naar wat er met Europees geld bij jou om de hoek gebeurt? Kom dan een kijkje nemen op 12 mei en 13 mei 2017 tijdens de zevende editie van de Europa om de hoek Kijkdagen.

Datum:
12/05/2017 - 13/05/2017 - -
Tijd:
- - 9:00 - 17:00