Vertegenwoordiging in Nederland

Home

  • Brexit: veelgestelde vragen

    De Brexit: zeven zaken die je moet weten bij reizen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk bij een 'No deal'-scenario. Lees verder.

  • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

    In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

  • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

    Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

Nieuws
18/06/2019

De Commissie heeft vandaag haar analyse gepresenteerd van de voorlopige klimaatplannen van de EU-landen om de afgesproken energie- en klimaatdoelen voor 2030 te realiseren.

17/06/2019

Europese bedrijven komen steeds meer belemmeringen tegen bij handel op de buitenlandse marken. De afgelopen vijf jaar zijn er 123 handelsbelemmeringen weggenomen dankzij het krachtige optreden van de Europese Commissie.