Vertegenwoordiging in Nederland

Home

  • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

    In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

  • Brexit: veelgestelde vragen

    De Brexit: zeven zaken die je moet weten bij reizen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk bij een 'No deal'-scenario. Lees verder.

  • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

    Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

Nieuws
07/12/2018

De Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland lanceert een oproep tot het indienen van voorstellen voor communicatieactiviteiten die de communicatie inspanningen van de Vertegenwoordiging in Nederland versterken.

13/12/2018

EIB investeert 40 miljoen EUR  in Allego B.V. Dit is een Nederlandse exploitant van laadstations voor elektrische voertuigen en behoort met 12000 laadpunten tot de belangrijkste internationale laadpuntexploitanten. De steun is voor de groei en expansie van de laadstations en -diensten in Europa.

Evenementen
'Sprekend boek' lenen?

Levende boeken zijn mensen die in het dagelijks leven veel te maken hebben met sociale discriminatie. Denk aan een vluchteling, hooligan een ex-crimineel etc. In The Human Libary kun je een 'sprekend boek' lenen en zo in gesprek komen met iemand, die je in het dagelijks leven niet zo snel spreekt. 

Datum:
  • 07/10/2017 tot 06/04/2019