Vertegenwoordiging in Nederland

Home

 • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

  Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

 • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

  In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

 • Brexit: veelgestelde vragen

  Wat gaat er gebeuren, nu het Verenigd Koninkrijk heeft gestemd om uit de EU te stappen?  Lees er meer over bij de Veelgestelde vragen.

 • Banen, groei en investeringen

  Banen, groei en investeringen

  Meer banen, groei en investeringen stimuleren is een van de tien prioriteiten, waar de Europese Commissie aan werkt.

  "Ik zal de hoogste prioriteit geven aan het versterken van het concurrentievermogen van Europa en het stimuleren van de investeringen die banen creëren," aldus Commissievoorzitter Juncker, politieke beleidslijnen.

  Meer over de tien prioriteiten.

Nieuws
10/01/2017

De privacy van de consument moet beter beschermd worden bij online communicatie als WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Gmail, iMessage of Viber. Tegelijkertijd moet er voor bedrijven ruimte zijn om te innoveren. Daarom is de Europese Commissie met een nieuw voorstel gekomen.

03/01/2017

De Europese GPS 'Galileo' satelliet is recent van start gegaan, dit betekent dat er meer diensten beschikbaar komen waar burgers, bedrijven & overheden gebruik van kunnen maken.

Evenementen

Europa is een actueel en breed onderwerp met diverse raakvlakken binnen de huidige lesmethoden. De EU heeft veel gratis (online) lesmateriaal ontwikkeld voor zowel PO als VO.

Datum:
24/01/2017 - 28/01/2017 - -
Tijd:
- - 10:00 - 17:00