Vertegenwoordiging in Nederland

Home

  • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

    In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

  • Brexit: veelgestelde vragen

    De Brexit: zeven zaken die je moet weten bij reizen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk bij een 'No deal'-scenario. Lees verder.

  • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

    Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

Nieuws
07/12/2018

De Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland lanceert een oproep tot het indienen van voorstellen voor communicatieactiviteiten die de communicatie inspanningen van de Vertegenwoordiging in Nederland versterken.

16/01/2019

Pip Blom is een van de winnaars van de Europese publieksprijs van Music Moves Europe Talent Awards.  Pip won deze in de categorie Rock en valt daarmee dubbel in de prijzen na het winnen van de Music Moves Europe Talent Award.

Evenementen
Cyberdemocratie

Wat wordt er in Nederland en Europa gedaan om verkiezingsbeïnvloeding tegen te gaan? Wat zijn best practices van (digitale) stemsystemen in Nederland en Estland? En: stemmen we in 2030 nog steeds met een rood potlood in Nederland?

Datum:
  • 05/02/2019