Vertegenwoordiging in Nederland

Meedoen aan een World Café sessie over de toekomst van Europa?

/netherlands/file/worldcafejpg_nlworldcafe.jpg

World Café sessie
©EC

Hoe ziet de toekomst van Europa eruit? Al 60 jaar werken Europese landen samen. Er is kritiek op de manier waarop. Maar hoe moet het dan wel?

Datum: 
08/02/2019 (All day) tot 23/05/2019 (All day)

Daarover willen wij als Nederlandse Vertegenwoordiging van de Europese Commissie graag in gesprek met zoveel mogelijk groepen mensen in aanloop naar de Europese Verkiezingen in mei 2019.

In maart vorig jaar heeft Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, vijf scenario’s voorgelegd om de discussie te starten over hoe het verder moet met de Europese Unie.

Wij hebben een discussie-sessie in 'World Café format' ontwikkeld over dit onderwerp. Deze duurt ca. 2 uur en werkt het best met 20 tot 40 personen. We zijn op zoek naar organisaties die de komende maanden deze discussie met ons zouden willen voeren. We kunnen groepen ontvangen in de vergaderzaal van het Huis van Europa in Den Haag, maar we komen ook graag naar jullie toe voor een sessie op locatie. In dat laatste geval hebben we een zaal met 5 tafels, een beamer en een flipchart nodig. Wij faciliteren het gesprek en brengen al het materiaal voor het World Café mee.

Meer weten? Bekijk het programma voor uitgebreide informatie. Deze sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten! Mail naar: COMM-NL-DEN-HAAG@ec.europa.eu