Vertegenwoordiging in Nederland

Festival Europa in Utrecht op 18 mei

/netherlands/file/festivaleuropapng_nlfestival_europa.png

Foto Festival Europa
copyright Tivoli Vredenburg

Wat voor Europa wil jij? Kom tijdens het Festival Europa naar de #EUandME Cinema en debatteer mee over klimaat, vrijheid, rechten en internationale samenwerking.

Datum: 
18/05/2019 - 19:30

Festival Europa bereidt jou met interviews, talks, een lijsttrekkersdebat, optredens en experimenten voor op de Europese verkiezingen op 23 mei. De Vertegenwoordiging nodigt jou uit om langs te komen bij de #EUandME Cinema in de Pit in Tivoli, waar wij als onderdeel van het festival verschillende korte films van gerenomeerde regisseurs zullen tonen. Na afloop debatteren we over onderwerpen als klimaat, vrijheid, rechten en internationale samenwerking.

Denk mee met (oud)-politici, journalisten en wetenschappers over de belangrijkste verkiezingsthema’s en geniet van al het moois wat Europese muzikanten, theatermakers en schrijvers te bieden hebben. Kijk hier voor het volledige programma.

Het evenement wordt georganiseerd door Tivoli, de Universiteit Utrecht, de Gemeente Utrecht en andere partners, in samenwerking met het Europees Parlement en de Europese Commissie.

​Kaarten zijn verkrijgbaar via de festivalwebsite.