Vertegenwoordiging in Nederland

Klasbezoeken

Met je klas naar Den Haag

Bezoek met je klas Den Haag, de stad van vrede en recht! Het Vredespaleis, ProDemos, Humanity House, de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland en het Europees Parlement Liaisonbureau in Nederland bieden educatieve programma’s voor basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en mbo-studenten. Met deze brochure (website Europees Parlement) kun jij als leraar een mooi bezoek aan Den Haag samenstellen en goed geïnformeerd op stap gaan met je leerlingen!

Bezoek aan de Europese Commissie in Brussel

Zijn je leerlingen minimaal 15 jaar oud en zou je een bezoek willen brengen aan de Europese Commissie in Brussel? Lees dan verder op deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

Gastlessen EU Back to School

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft via het programma 'EU Back to School' ambtenaren van alle ministeries en Europese instellingen de gelegenheid om gastlessen over Europa te geven. Zij gaan graag met jouw leerlingen in gesprek over het werk dat zij doen. Meer informatie op www.rijksoverheid.nl/eubts of via eubacktoschool@minbuza.nl.