Vertegenwoordiging in Nederland

Home

  • Brexit: veelgestelde vragen

    De Brexit: zeven zaken die je moet weten bij reizen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk bij een 'No deal'-scenario. Lees verder.

  • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

    In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

  • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

    Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

Nieuws
voormalig Nederlands commissaris Frans Andriessen
22/03/2019

Voorzitter Jean-Claude Juncker over het overlijden van voormalig Nederlands commissaris Frans Andriessen. 
 

Vytenis Andriukaitis samen met Bruno Bruins
21/03/2019

Europees Commissaris voor Gezondheid en Voedselveiligheid Vytenis Andriukaitis bezocht op 19 maart het tijdelijke gebouw van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) in Amsterdam Sloterdijk samen met de Nederlandse minister voor Medische Zorg en Sport, Bruno Bruins.

Evenementen
Frans Timmermans in Leiden

Discussieer mee met Frans Timmermans in Leiden! De klimaatdiscussie is actueler dan ooit! Wat is het Europese perspectief en wat is de rol van jongeren?

Datum:
  • 02/04/2019
Plaats:
Marekerk, Lange Mare 48, Leiden