Vertegenwoordiging in Nederland

Home

 • Debat in Tivoli

  Publieksdebat over duurzaamheid met EU-commissaris Timmermans

  Op donderdag 15 maart is er een publieksdebat over duurzaamheid in Utrecht met Eerste Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans. Hij gaat met ondernemers, innovators én iedereen in het publiek graag in gesprek over de duurzame ambities van de EU. Kom je ook? Je kunt je nu aanmelden.
   

   

   

 • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

  In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

 • Brexit: veelgestelde vragen

  Wat gaat er gebeuren, nu het Verenigd Koninkrijk het proces heeft gestart om uit de EU te stappen?  Lees er meer over bij de Veelgestelde vragen.

 • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

  Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

Nieuws
14/03/2018

Er vonden in 2017 205 000 irreguliere grensoverschrijdingen plaats, 28% minder dan in 2014, het jaar voor de crisis begon.

14/03/2018

Ter ondersteuning van Syrische vluchtelingen maakt de Europese Commissie aanvullende financiering vrij voor de faciliteit voor vluchtelingen in Turkije.