Vertegenwoordiging in Nederland

Home

  • Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

    In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie.  Lees verder

  • Brexit: veelgestelde vragen

    Wat gaat er gebeuren, nu het Verenigd Koninkrijk het proces heeft gestart om uit de EU te stappen?  Lees er meer over bij de Veelgestelde vragen.

  • Internationale ervaring opdoen voor jouw cv?

    Ben je tussen de 18 - 30 jaar en wil je voor jouw cv internationale ervaring opdoen en andere mensen helpen? Dan is het Europees Solidariteitskorps misschien wat voor jou. Lees er meer over op de speciale website.

Nieuws
21/03/2018

Onlinebedrijven in de EU moeten op een eerlijke en groeivriendelijke manier worden belast. De Europese Commissie is daartoe met een voorstel gekomen. De EU neemt daarmee wereldwijd het initiatief en maakt de belastingwetten klaar voor het digitale tijdperk.

14/03/2018

Er vonden in 2017 205 000 irreguliere grensoverschrijdingen plaats, 28% minder dan in 2014, het jaar voor de crisis begon.

Evenementen
World Café sessie

Hoe ziet de toekomst van Europa eruit? Al 60 jaar werken Europese landen samen. Er is kritiek op de manier waarop. Maar hoe moet het dan wel?

Datum:
  • 22/03/2018 to 23/05/2019