Atlasul european al mărilor

Atlasul european al mărilor

Atlasul european al mărilor

Atlasul european al mărilor

Atlasul european al mărilor oferă informații despre mendiul marin din Europa. Utilizatorii pot consulta hărți predefinite, gata de utilizare, care acoperă diverse domenii, printre care natura, turismul, securitatea, energia, transportul de pasageri, fundurile marine, stocurile de pește și cotele de pescuit sau acvacultura.

De asemenea, utilizatorii au acces la un vast catalog care conține peste 200 de fundaluri pe diverse teme, pe care le pot consulta și asambla pentru a crea propriile lor hărți. Aceste hărți pot fi tipărite, partajate și integrate în articole sau prezentări. Acest atlas este un instrument ideal pentru școli, cercetători și profesioniști, precum și pentru orice persoană care dorește să afle mai multe despre mările și zonele de coastă din Europa.

Harta săptămânii

Rămâneți la bord! În fiecare săptămână, pe forumul maritim este prezentată „harta săptămânii” care ilustrează un fundal interesant. Cufundați-vă în misterele oceanului!

Spațiul profesorului

Sunteți profesor sau educator interesat de viața oceanelor? Spațiul profesorului de pe site-ul „Atlasul european al mărilor” conține exerciții pentru diferite grupe de vârstă și diverse instrumente de comunicare. Pe această platformă deschisă puteți găsi și partaja informații, materiale didactice, surse de inspirație și multe altele!

Descoperiți resursele noastre didactice

Ajutor